Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mindenhol én fizetek, kihasznál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenhol én fizetek, kihasznál?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot,kb 6 hónapja.

2 hónapja járkálok át hozzájuk.

A barátom 27,én 25 éves vagyok.

A srác még a szüleivel él.

Én ritkán járok át,de mostanában,mindennap ott vagyok,a szüleitől megkérdeztem nem-e kéne adom pénzt vagy a rezsibe,azt mondták,majd ha oda költözök.

Mindennap főzök náluk a barátomnak.

De nem is ezzel van a baj.

Meló után mindig jön értem,és elmegyünk bevásárolni,ugy pakol a kosárba,hogy megse kérdezi van-e nálam annyi pénz??2000 ft os poharakat vesz még magának,chips,csoki,üdítők,minden.. mindennap ott hagyok a boltba min 15.000-ft ot. Múltkor én tankoltam neki a kocsijába.

Most hétvégén elakart menni boltba,de mondtam neki,hogy nincs pénzem,megint pakol a bevásárló kocsiba,de amit magának nem venne márkás majonéz,6 db pizza mintha 1 hónapra vásárolna,vesz magának tusfürdőt minden,hát mondom csak ő fizet,meg a cola colás poharak amire nem adna ki 2000 ft ot.

Oda értünk a kasszához,és állunk mind a ketten,hogy most mi van ki fizet?

Nála nincs pénz,na mondom de jó,még jó,hogy volt nálam eltéve pénz.

De Már elegem van ebből nagyon!!

Mindig mondja,hogy főzzünk ezt meg azt,de már nem merek

Mert abba nem csak a kaja van benne,hanem az ő hülyeségei.

2 hete is elmentünk az Auchanba,megvettem magamnak Valentin napra amit szerettem volna képeslapot,ő meg gyűjti a kocsikat,és neki megtetszett egy 20.000 ft.

A kasszánál megint én fizettem,az ár kódot nem olvasta be a kassza gép,elment egy másik árukódért,addig a kasszás nénivel beszéltem,és kérdezte,hogy magamnak vettem meg a képes lapot? Mondom igen,vissza jött a barátom,és mondta,látja ez a lány vesz magának kocsit,maga meg egy képes lapot nem tud venni neki?:D

Pedig van a barátomnál is pénz,mert szoktam látni.

Amit főzök(abból egyébként nem szoktam enni,max 1 tányér) abból ő is szed nekem,kb egy macska adagnyit.

2019. márc. 5. 14:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Magának virágot, a pasinak meg egy 20 ezres játékautót :D

2019. márc. 5. 15:41
 22/41 anonim ***** válasza:
91%
21# sírok 😂😂😂😂
2019. márc. 5. 15:43
 23/41 anonim ***** válasza:
73%
Jól tele vagy pénzel. ELsőnek is nem kellet volna reklámozni a pénztárcádat a barátodnak , meg mutattni mennyire gazdagok vagytok..
2019. márc. 5. 15:44
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Bebaszna ha mindent én fizetnék,párom baromságait is beleértve. Mi em élünk együtt,mindketten otthon szülökkel de dolgozunk. Nálam ez nem férne bele,ami nálatok van ráadásul csak 6 hónapja vagytok együtt. Mi mindent felesbe csinálunk,ha nyaralni megyünk felesbe fizetünk,ha boltba egyiknap ő másiknap én fizetek és bármit beletehet a kosárba szintén én is,de ilyen baromságokat nem szoktunk venni mint a párod. Ez NEM férfi,ez egy ingyen élő vadbarom. Ha ekkora az igénye, fizesse magának. Nem kisgyerekről van szó.Ne hagyd magad,illetve ne fizesd ki azt amit ő akar/na venni. Van pénze?Költe azt
2019. márc. 5. 15:50
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, ha szükséged van egy ilyen nyamvadt fickóra, 1x kíváncsiságból játszd el, hogy nincs nálad pénz, és ne fizess! Látni fogod a valóságot. A kérdésedben benne van a válasz KIHASZNÁL!
2019. márc. 5. 15:57
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan csak fogom a fejem.

A mai csajok annyira rá vannak feszülve, nehogy gold diggernek nézzék, hogy szemrebbenés nélkül hagyják magukat kihasználni. És nem is érzed, hogy ez így mekkora gáz??? Tényleg meg kell itt kérdezni?

Ennél csak az van lejjebb, ha minden menetért fizetsz 15 ezret. Te nem kp-ban adod oda, hanem levásárolhatja.

2019. márc. 5. 16:07
 27/41 anonim ***** válasza:
71%

Nem használ ki.

A kisfiú kihasználja az anyukáját?Nem, csak elfogadja a nyújtott biztonságot és természetesnek veszi.

Te a pótanyuka vagy akivel lehet szexelni is, ez egy új szint egy kisfiú életében, a tökéletes idill.Megadsz neki mindent, játékot, kaját és még játszol is a kukijával. 🙂

2019. márc. 5. 16:12
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem, ezek után miért játsz vele üzletbe? Miért nem mész egyedül? Megveszed ami kell kb. negyed annyiból mint most költesz. Aztán másnap felhívod, hogy nem érkezel időben és menjen vásároljon be. Ha valami nem tetszik akkor felhívod a figyelmét, hogy eddig mindig Te vásároltál, ne nyafogjon ha néha neki kell. És szép lassan megszoktatod, hogy ő is vásárol. Vagy a sarkadra állsz és legközelebb az üzletben amit betesz a kosárba szépen visszateszed a polcra ill. megmondod neki, hogy a kaját

ma kifizeted de a hülyeségeit nem, ha akarja vinni oké de a kasszánál ketté választod és azt ő fizeti. És egyúttal közlöd vele azt is, hogy a kaját is váltakozva fogjátok ezentúl fizetni. Nem kell fillérre kiszámolni ki mennyit de az nem lehet, hogy mindig Te.

2019. márc. 5. 16:28
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

27 évesen otthon él a szüleivel.....

A boltban te fizetsz minden egyes alkalommal..... a hülyeségeit is kifizetteti veled....

Komolyan kérdezem: nálad semmi nem gyanüs?!

2019. márc. 5. 16:33
 30/41 anonim ***** válasza:
95%
Hogy te mekkora luzer vagy basszus... Őrület komolyan...
2019. márc. 5. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!