Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány mindig mikor van egy kis problémája, gondja, vagy valami miatt rosszabbul érzi magát, mindig téged keres fel, és neked mondja el, az hogyan érint téged? Jól esik hogy te vagy az az ember, vagy úgy érzed kihasznál?
Imádom, mert óránként kérek érte egy tízest :)
32/f
Nem szeretek lelki szemetesláda lenni.
Főleg akkor nem, ha egyébként magasról tesz rám, ha nincs baja.
Sosem érzem azt, hogy kihasznál a társam. Jöjjön bármivel, segítem a boldogulásunkat. Mondjuk aki velem van annak miből lehet gondja? 🤭
25F
Te vagy kapcsolatban a csajjal vagy a csaj van mással és a vitákat veled beszéli meg?
Volt pasim mindig ilyen panaszkodós volt. Elment dolgozni közmunkára nem is volt olyan nehéz. Nem utcára ment de minden egyes nap csak a panaszt hallgattam. Szinte mindig ugyan az volt a lényege és igen a hócipőm is tele volt már vele. Mielőtt elhagytam már a vége felé egyáltalán nem is mondtam rá semmi letojtam magasról amit mondott. Én oldjam meg a munkahelyi gondját?
Ilyenkor te vagy a lelki szemetesláda, aki érzelmes és meghallgatja. Ez az, amit a pasijától - aki valszleg egy nagy macsó - nem kap meg.
Ez a szerep egy ideig jó, mert beszélgetsz a lánnyal, de aztán rájössz, hogy ebből kapcsolat soha nem lesz és később már nem fogod vállalni a szerepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!