Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenhol én fizetek, kihasznál?
Megismertem egy srácot,kb 6 hónapja.
2 hónapja járkálok át hozzájuk.
A barátom 27,én 25 éves vagyok.
A srác még a szüleivel él.
Én ritkán járok át,de mostanában,mindennap ott vagyok,a szüleitől megkérdeztem nem-e kéne adom pénzt vagy a rezsibe,azt mondták,majd ha oda költözök.
Mindennap főzök náluk a barátomnak.
De nem is ezzel van a baj.
Meló után mindig jön értem,és elmegyünk bevásárolni,ugy pakol a kosárba,hogy megse kérdezi van-e nálam annyi pénz??2000 ft os poharakat vesz még magának,chips,csoki,üdítők,minden.. mindennap ott hagyok a boltba min 15.000-ft ot. Múltkor én tankoltam neki a kocsijába.
Most hétvégén elakart menni boltba,de mondtam neki,hogy nincs pénzem,megint pakol a bevásárló kocsiba,de amit magának nem venne márkás majonéz,6 db pizza mintha 1 hónapra vásárolna,vesz magának tusfürdőt minden,hát mondom csak ő fizet,meg a cola colás poharak amire nem adna ki 2000 ft ot.
Oda értünk a kasszához,és állunk mind a ketten,hogy most mi van ki fizet?
Nála nincs pénz,na mondom de jó,még jó,hogy volt nálam eltéve pénz.
De Már elegem van ebből nagyon!!
Mindig mondja,hogy főzzünk ezt meg azt,de már nem merek
Mert abba nem csak a kaja van benne,hanem az ő hülyeségei.
2 hete is elmentünk az Auchanba,megvettem magamnak Valentin napra amit szerettem volna képeslapot,ő meg gyűjti a kocsikat,és neki megtetszett egy 20.000 ft.
A kasszánál megint én fizettem,az ár kódot nem olvasta be a kassza gép,elment egy másik árukódért,addig a kasszás nénivel beszéltem,és kérdezte,hogy magamnak vettem meg a képes lapot? Mondom igen,vissza jött a barátom,és mondta,látja ez a lány vesz magának kocsit,maga meg egy képes lapot nem tud venni neki?:D
Pedig van a barátomnál is pénz,mert szoktam látni.
Amit főzök(abból egyébként nem szoktam enni,max 1 tányér) abból ő is szed nekem,kb egy macska adagnyit.
Mégis mi az, hogy kinek kell fizetni?? Mindenkinek...
Főleg ha a cuccok nagy része az övé és tulajdonképpen fölösleges pénzkidobás. Neked nem párod van, hanem gyereked. Biztos, hogy nem fizetnék mindent a páromnak, ez hatalmas pofátlanság a részéről. Dobd ki amíg lehet, ilyen emberrel semmi jövőd nincsen.
Annak "kell", aki akar/tud. Mi például felesben fizettünk még anno a randizós korszakban, nekünk így felelt meg. A tesómat mindenhova meghívta a párja, mert nekik (mindkettejüknek!!!!) így felelt meg.
EZ a fontos, hogy mindkét félnek oké legyen. Nincsenek általános szabályok.
A barátod szüleinél akarsz lakni?Szerintem a szülei mondták neki,hogy ha már nem fizetsz de ott vagy,akkor vásároltasd meg fiam.
Amùgy meg így jár az,aki meghùzza magát egy sarokba,és meg sem szólalsz vásárlás közben,hogy ezeket Te nem fizeted ki.Kiteszed egy másik kosárba,aztán ennyi.
Kezdj el beszélni!Vagy szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!