Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan tudnàm kiiktatni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnàm kiiktatni, hogy a baràtom pòtmamànak nèz ès ezzel ellehetetlenìtsen teljesen?

Figyelt kérdés
Èrtelmes, egyetemista, "mintapasasnak" nèz ki, sok nő odavan èrte mert olyan" Csànyi Sàndoros". Csak iszonyatosan manipulatìv. Elèrte azt, hogy az egèsz napom azzal telik,hogy ő mit fog enni, mikor, ès mit "ront el" èpp. Se tanulni, se működni, semmit nem tudok ìgy, örülök, ha az esti edzèsre eljutok. Közös albèrletben vagyunk. Nagyon szeretem, ő is, de szerintem ez nem normàlis. Ha nekiàll főzni,( ami nem is àll jòl neki nagyon) moslèk lesz ès ki kell dobni a làbast. Nagyjàbòl semmit nem tud előàllìtani az èszosztàson ès a okoskodàssal valò "pènzcsinàlàson" kìvül. Jò a fellèpèse, èrzelemdùs, de a gyakorlati èrzèke nulla. Az egyetemen is az èrzelmi töltèssel teli- de totàl hiànyos- tudàsàbòl jò pontokat szerez mert ùgy rakja össze, ès az ènàltalam kitalàlt dolgokat adja elő sokszor. Anyuci mellől jött el, a büdös zoknijàt is a földre dobja, fèlig meghagyott kajàt a mosogatò mellè löki gondolom tipikus. Otthagyni nem merem , mert az albèrlet az èn bùtoraimmal ès eszközeimmel van felszerelve ès ő intèzte, pròbàlok bekemènyìteni, de csak annyit èrtem el, hogy nem csinàl akkora mocskot. Meg igazàbòl ax is kibukott, hogy bekemènyìtettem, hogy ez a hàztartàsi alkalmazott dolog nagyon nehèzkesen is megy nekem....( volt, hogy kèt napig csinàltam egy sütemènyt ès 5 òràn àt egy fogàst, mire ehető lett). Màshogy kène hozzààllnom, magamon kellene vàltoztatni, csak nem tudom hogyan, hogyne csinàljon komolyabb kàrt.... (pl. hogy ki kell dobni egy 15ezres làbast ugyan azon a napon az egèsz felmosòszettel együtt, miutàn tönkretette a wc tartàlyt mert őt az ilyen mulandò dolgok nek èrdeklik)....
2019. febr. 13. 15:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
63%

Ezt a sok felvilágosult női választ, kíváncsi lennék a férjetek/barátotok véleményére is....

A kérdező nincs kibékülve a helyzetével, mert úgy érzi, hogy a párja kihasználja, bár saját magának nehezíti meg a dolgát. A srác egyéb képességeit is ócsárolja, de azért vele van, mert vonzódik hozzá és legbelül pontosan tudja, hogy a pasija 2 nap alatt találna helyette valakit és nem akarja elveszíteni(van itt némi ellentmondás). A lényeg a hozzáálláson van, hogy a kedvében akar járni, és pont azért áll 2 napot a konyhában,mert bizonyítani akar, de nem a srácnak, hanem magának. Viszont az élet nagy tanítómester és rájön, hogy neki sem megy ez olyan egyszerűen és tiltakozik a helyzet ellen, de valakinek meg kell csinálni?!!

A srác egy elkényeztetett kölök, aki viszont tökéletes tisztában van azzal, hogy a szövege jó és bárkit le tud beszélni a lábáról. Még az is lehet, hogy a tudása a hibái ellenére is piacképes és ezzel tud pénzt keresni. Ez tiszta sor, nem akar olyan dolgokkal foglalalkoznia amihez nem ért vagy nem leli benne örömét. Nagyon sok férfi éli ezt az életét, egy dologra koncentrálnak, amiben sikeresek, pénzt keresnek, minden mást megvesznek mint egy szolgáltatást.

A kérdező egészen más felfogású nő, gyakorlatias, nem riad vissza a kétkezi munkától, és olyan partnerre vágyik aki hasonló mentalitású mint ő, vagyis hasonló értékrenddel bír és hasonlóan szocializálódott. Neki valószínűsíthetően azt tanították vigyázzon a dolgaira és becsülje meg a tárgyait, a srácnak azt tanították, hogy amit pénzzel meg lehet venni az pótolható és pont ezért sz..rik bele, hogy elégett a lábas vagy tönkrement a felmosószett.

Én egy autószervizt vezetek és minden nap szembesülök ezekkel a felfogásbeli különbségekkel, az egyik kuncsaft könnyeket ereszt, mert tönkrement a szeretett autója, a másik ugyanazt az autót szándékosan tönkreteszi, mert siet és nincs ideje megállni ha elromlott. Nem érdekli milyen következményei vannak, vagy mennyibe kerül, mert nem ezen járnak a gondolatai. Pont ez van az étellel, az egyik ember a szívét-lelkét beleadja, hogy valami finomat készítsen a párjának és a másik ember csak annyit mond, hogy kaja.

Sajnos ezek olyan elemi felfogásbeli különbségek amiket nehéz, vagy nem is lehet áthidalni, ez folyamatos konfliktushelyzetet fog teremteni köztetek. Ha nyugodtan és kiegyensúlyozottan akarod élni a napjaidat, akkor keress egy olyan partnert akivel azonos hullámhosszon vagy és becsüld meg jól.

41F

2019. febr. 14. 11:53
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Megszokod,vagy kidobod a lábassal együtt.Megváltozni nem fog.
2019. febr. 14. 16:28
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat! Kedves 21- es , neked külön köszönöm a vàlaszt ,hogy nem kötözködően àlltàl hozzà, hanem meg is èrtetted a kèrdèsem... ( amit kicsit èrzelmi oldalròl fogalmaztam)
2019. febr. 21. 08:32
 24/25 The pale emperor ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy min megy itt a huza-vona. Jó igy neked? Nem. Látod, hogy mi a gond? Igen. Többen elmondták, hogy mi evidens mi nem és ugyanazt amit gondolsz? Igen.

Mi a kérdés? Konkrétan tanácsot kérsz, hogy:

-Hogyan változtass meg egy felnőtt embert akinek eddig kinyaltad a fenekét? Sehogy. Eddig ezt kapta tőled, megfelelt neki tehát együtt van veled.

Következő:

-Hogyan kezeld a helyzetet?

Nos, ez jobb kérdés bár tök egyértelmű; vagy megszokod, csinálod de akkor nem hisztizel vagy otthagyod.

Tök egyszerű.

"Szeret, meg de jó fej meg...meg mit tudom én"

Olvasd már végig azt ahogyan jellemezted őt aztán lépjél már valamerre ezek tudatában könyörgöm.

Ha azt írjuk maradj, nem jó mert nem akarod. Ha azt írjuk, hogy menj akkor meg nem tudsz ezért meg ezért....

Állj már a sarkadra pls aztán csinálj valamit amiről úgy gondolod, hogy hosszútávon megoldás.

2019. febr. 21. 10:12
 25/25 anonim ***** válasza:
Azért van ennyi rossz kapcsolat, vagy "jobb" esetben csak kirakat kapcsolat, mert félnek az emberek szakítani. Nem jó, megy a szenvedés, de ha 10 szenvedés után van 1 jobb pillanat, akkor az csak egy lélegzetvétel hogy ne fulladjon bele az agonizáló fél. Én aláírom hogy nincs tökéletes kapcsolat, de a legtöbb esetben marginális kérdésekben nincs összhang, sőt ellentétek feszülnek egymásnak.
2019. febr. 21. 17:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!