Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnàm kiiktatni, hogy a baràtom pòtmamànak nèz ès ezzel ellehetetlenìtsen teljesen?
Nekem mindegy, nem nekem kell kínlódanom egy ilyen életképtelen emberrel. Remélem mindenben kielégíted, nehogy anyuci pici fia hiányt szenvedjen bármiben is. Mert hát ha a kisgyerek bevágja a durcit, akkor aztán duplán dolgozhatsz!
Gondolj bele: naponta többször kell furulyázni neki, mert hát mégis csak te hibáztál. Főzheted neki a kedvenc kajáit, élre vasalhatod a nadrágjait. Aztán este megint térdelhetsz neki, de már vígasztald azzal, hogy fél hatkor kellsz, mert villásreggelivel várod, mielőtt megint játszol neki egy kellemes dallamot a varázsfuvolán. Én úgy sajnálom azt a kis édi-bédi cukubogyót!
Neveld meg őt, ennyire egyszerű
Magyarázz el neki dolgokat, tanitsd meg mindenre. Ráadásul rengeteg viszonylag gyors kaja van, semmi baj nem történik, ha olyat főzöl neki.
"A lényeg a türelem és a következetesség, mintha egy gyakornokot próbálnál betanítani."
Még mit nem! Nem fogok felnőtt embert sem pesztrálni, sem kiszolgálni. És még ezt az előtt kiderítem, mire beleszeretnék, így könnyen mondok búcsút neki.
A teflon bevonatúnak általában annyi ilyenkor, de a zománcos és a sima lábas használhatóságát nem befolyásolja. A sima lábason a futtatási színeket valóban oxidréteg okozza (minél magasabb a hőmérséklet, annál vastagabb és sötétebb árnyalatú), de ez nem befolyásolja neked az edényed használhatóságát, ráadásul az az oxidréteg egyrészt jóval ellenállóbb, mint az alumíniumé, így nem kerül a kajádba, még ha bele is kerülne sem lenne bajod tőle. Élelmiszerekben E172-ként találod színezékként. Az artériáidban levő vér is vasoxid.
32/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!