Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ütött már meg titeket férfi?
Ütött már meg titeket férfi? Ha igen, milyen helyzetben? Korotokat kérlek írjátok oda.
19/L
Igen. Az exvőlegényem. Szakítottam vele, többek közt azért mert megcsalt, és ezt a kis egója nem tudta feldolgozni, ezért felpofozott, majd nagy arccal közölte, hogy őt márpedig egy csaj nem dobhatja, akkor van vége amikor ő akarja. Csak akkor érte a meglepi mikor nem hagytam annyiban és visszaütöttem. Volt egy nagy veszekedésünk, aztán otthagytam.
Utána még fél évig telefonon zaklatott, hívogatott, smsezett, fenyegetett, úgyhogy számot is kellett cserélnem.
33/N. Az eset 20 éves koromban történt, majdnem 1 évig voltunk együtt. Utána 2 évig még randizni sem mentem.
Igen, jelenlegi élettàrsam:(
3 hónapja voltunk együtt, (elejétől együtt is élünk) kimentünk külföldre baràtokhoz.
Elkezdett kutatni a telefonomban, meglàtta, hogy messengert hasznàlok, na aztàn nem volt megállás.
Miutàn kiordította magàt, lefeküdtünk aludni.Arra ébredtem kb 2 óra múlva, hogy orrba vágott és forróságot érzek.Ömlött az orromból a vér.
Azóta eltelt 4 év, dolgozni nem enged, itt vagyok az ő hàzàban, a kiutat nem làtom.
Legutóbb tegnap vágott szàjba, mert épp olyanja volt.
Havi 1x ràjön ez.
Csak múltkor meglepődött, mert elég keményen visszaütöttem.(de baxhatom, karatézott, kickboxolt, erősebb és ügyesebb mint én)
34N
apukám többször megütött kislány koromban, olyan 10 éves koromig, utána már nem. olyan helyzetben, amikor valamin ideges lett és veszekedni kezdett velem. a komoly kapcsolatom (már exem) hozzá hasonlóan agresszív volt, de sosem ütött meg, csak ordibált, csapkodott, tárgyakat tört meg max. odébblökött dühében. azóta sem bírom elviselni a kiabálást, agressziót.
26n
Igen, akkor 22 voltam.
Összevesztünk és kicsúszott a számon egy "qrva anyád".
Utána akkor pofozott meg, mikor rákérdeztem hogy megcsal e a szomszéddal.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!