Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ütött már meg titeket férfi?
Ütött már meg titeket férfi? Ha igen, milyen helyzetben? Korotokat kérlek írjátok oda.
19/L
Soha nem ütött meg senki, ( és egyébként semmilyen indoknak nem szabad lennie, hogy egy férfi megüssön egy nőt. Kiabáljon vele, veszekedjen, de ne legyen állat)
35N
Igen,a babánkat is,ott vége is lett.. :(
36N
Igen, bátyám vert rendesen mikor kicsi voltam. Eleinte beleverte az orrom a földbe meg addig ütött míg nem kaptam levegőt a sírástól de aztán ezek átfajultak aranyos bunyózássá mikor normálisabb környezetbe kerültünk és már őt sem verték a szüleink.
Akkor 5-től 8 éves voltam.
19/l
Apám, amint lehetett, el is költöztem otthonról. Párkapcsolatban hamar észrevettem a jeleket, ha valaki erre hajlamos lett volna, így még mielőtt megtörtént volna a baj, leléptem. Gyerekként nem volt választásom, felnőttként már van.
26/N
Első baratom amikor ott hagytam. Amúgy is egy önző agresszív brom volt. Az volt neki az első meg az utolsó. Meg is kapta a magáét!
N26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!