Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van még közös jövőnk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még közös jövőnk?

Figyelt kérdés
Én és a párom két éve vagyunk együtt. Érettek vagyunk és felelősek minden téren. Jól fizető munkánk van. Saját autónk. Én a szüleimnél lakok, neki hitelmentes saját háza van. Itt jön a bökkenő...egyszerűen nem tudunk megegyezni, hogy hol lakjunk. Pro/kontra listánk van, de mindig veszekedés a vége és nincs megoldás. Szenvedek ettől a helyzettől, már az is eszembe jutott, hogy a "sors" akarja, hogy ne legyünk együtt.
2019. jan. 28. 18:45
1 2
 11/15 Karena26 ***** válasza:
45%

Ha te lennél számára a legfontosabb, már rég megkérte volna a kezed, elvett volna feleségül, és menne utánad a világ végére is. Egy férfinál itt kezdődik egy felelősségteljes élet.

Ha neked ő lenne a legfontosabb, te a konfortzónádból kilépve, családot és barátokat hátrahagyva mennél utána a világ végére is. Szerencsére nem így van!

Jelenleg a büszkesége fontosabb neki, mint te. :/

Ez elgondolkodtató, nem?

2019. jan. 28. 20:17
 12/15 A kérdező kommentje:

#10-esugyanezek a gondolataim/érveim...érdekes, hogy az iskolát írtad.pont ezt fejtettem ki neki, de valahogy nem hat rá.

#11es ez nekem is eszembe jutott már. Lehet egy férfi ennyire kényelmes?

2019. jan. 28. 20:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés. Igazából meg tudom érteni párodat is, mert egy hitelmentes ház, még ha pár millióból fel is kell újítani, jó alap.

Lehet elsőre megpróbálnám az összeköltözést ott, hogy egyáltalán együtt tudtok-e élni 1-2 évig nagyobb, megoldhatatlan problémák nélkül. Ha ez megvan, akkor kérdés, hogy ki lehet-e adni a házat albérletbe ott, ahol laktok. Ha igen, akkor ti is elmehettek egy időre albérletbe oda, ahová te szeretnéd. A ti albérleteteket meg kvázi fedezi a ház. Így mindkét helyről lesz tapasztalatotok, és a hitelmentes ház sem vész kárba. Utána összevetitek a két helyet, és döntötök.

2019. jan. 28. 20:34
 14/15 Rockarc ***** válasza:
81%

Akkor van egy rossz hirem. A jovotok kulonbozo lesz. Teged fog rosszabbul erinteni, de ne sajnald. Kb 100.000 problema lett volna, amit szinten ennyire tudott volna felfogni. Bar gondolom nem vigasztal, de o szivja meg jobban ezzel a gondolkodasmoddal. A tanulopenzt meg kell fizetni, o meg mar elovette a csekkonyvet.

42F

2019. jan. 28. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Először is ki kellene próbálni, hogy megy e nektek az együtt élés? Mert ha igen,akkor felújithatjátok a házat ahogy nektek tetszik.

Azért azt vedd figyelembe hogy fel kell újitani, tehát nem kap érte egy vagyont ha eladja. És akkor mentek albérletbe? Amit arra kidobálnátok havonta, akkor vegyetek fel hitelt,tegyétek rendbe a házat és törlesztgessétek azt.

2019. febr. 1. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!