Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz így a közös jövőnk?
A vőlegényemmel 2 éve élünk együtt. Tervezzük az esküvőt. Albérletben lakunk, mert nekem nincs lakásom ő pedig szeretne kpra venni mert megtehetné de még nem
találta meg a megfelelőt. Én pont annyit keresek hogy kifizetem az albit+ étel felét és marad vagy 10.000ftom. Szóval nem sokat. Ő 5-6 száz ezret. Szept.től megszűnik a munkahelyem ezért intéztek nekem külföldön munkát. Mondtam a páromnak hogy ki kell mennem mert itthon nem tudok megélni. :( az volt a reakciója hogy akkor nyugodtan menjek ki ha nincs más megoldás. :(
Hát nekem ez furi, hogy nem marasztal pedig az övéből simán ellennétek. Én mennék külföldre és nem jönnék haza.
Ja, hogy a kérdésre is válaszoljak semmilyen nem lesz a közös jövőtök mert nem lesz. Nem azért mert kimész mert én is egyedül mentem ki külföldre, de az én párom utánam jött és nem így nyilatkozott róla, hanem hogy tudja, hogy úgysem tud visszatartani. Inkább ő is kijött velem. Bár ugye te párodnak nincs rá szüksége, de tényleg nem értem, hogy iért ne élhetnétek az ő pénzéből még ha egy kicsit is míg találsz más melót.
2. Láthatóan külön kasszán vannak. Már miért kéne akkor mégis megosztani a pénzét a pasinak a barátnőjével? A külön kassza az külön kassza. Pont az a lényege, hogy nincs osztozkodás. Közös kasszánál van az, hogy összedobják a fizetésüket, és egyben kezelik.
Kérdező. Szerintem, ha ennyivel elintézte, hogy menj ki nyugodtan, akkor nem hinném, hogy valóban közös jövőt tervez veled. Ez így túl rideg hozzáállás.
6.
Egy olyan kapcsolatban ahol a felek összeköltözést terveznek, együtt élnek, anyagi dolgokat is meg kell tudni beszélni. Ettől is párkapcsolat.
Felelősségteljesen az vállal gyereket aki dolgozott és gyedet kap legalább. Plusz mivel közös a gyerek, a pasi támogatja. És ugye nem kell 3 évig otthon ülni. Hamarabb vissza lehet menni dolgozni. Van olyan is, hogy felváltva anya, majd apa marad otthon a gyerekkel x ideig.
Hogy ezeket a dolgokat hogy rendezik egymás közt, azt meg kellene tudni beszélni egy normális kapcsolatban.
Nem tűnik egy párkapcsolatnak, az eljegyzés meg nyilván nem komoly.
Ha nincs más, menjél külföldre, őt meg felejtsd el... ő is el fog 2 hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!