Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit gondoltok? Lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Lehet még közös jövőnk vagy inkább ne erőltessük?

Figyelt kérdés

Párommal rossz anyagi helyzete miatt az anyjánál lakunk. Ugyanis a párom már négy éve fizeti az elmaradt számlákat amiket a vplt felesége nem fizetett.

Hogy érthető legyen:

A páromnak van egy háza amiben a volt felesége lakik a három gyerekükkel. Ezen a házon van a tartozás amit most a páromtól fognak. Az asszonynak papíron semmi köze a házhoz.

Eddig jól tűrtem, hogy alig van pénzünk, de ennyi idő után besokaltam. Szeretnék családot, gyerekeket, de így... Szeretem a páromat, de nem tudom mit tegyek. Havi 90000 forintot fizet a párom 120000 forint a fizetése. Mit tanácsoltok?

2014. okt. 27. 20:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%

Mégis mit tehetne? Dobja ki a 3 gyerekét? Persze, hogy költ rájuk.

Egyértelműen látszik, hogy ő jó néhány évig biztos nem lesz képes gyereket vállalni. Ha nem szereted annyira és nem tudsz várni akkor inkább keress mást.

2014. okt. 27. 20:45
 2/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de megkérdezem: miattad hagyta ott a feleségét a 3 gyerekkel?

Vagy veled már csak a válását követően ismerkedett meg?

2014. okt. 27. 20:45
 3/13 anonim válasza:

A te fizetésed hol van?

mert úgy jön le mintha nem dolgoznál.

2014. okt. 27. 20:48
 4/13 A kérdező kommentje:
1/2# Mégis mit költ a gyerekekre? A tartozást fizeti más semmit. Eddig már kb 3000000 fizetett vissza. Amúgy a tartozást a volt asszony halmozta fel.
2014. okt. 27. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Különben rokonom ugyanígy állt. A devizahitel törlesztése elvitte a 120 ezres fizetése oroszlánrészét. 15-20 ezer ha megmaradt neki. Mégis kemény munkával sikerült kitörnie ebből a körből. Csak tényleg állandóan dolgozott-dolgozik.

2014. okt. 27. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:

# 4

Meglep, hogy nem tudod.

Ha nem fizetné a törlesztéseket a bank kiköltöztetné őket és elárverezné a házat hihetetlenül alacsony áron.

Normális ember nem tesz ilyet a gyerekeivel.

Mondom, ha ennyire zavar ez, nem tudsz várni és nem is szereted annyira akkor hagyd ott, keress mást.

2014. okt. 27. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedből az jön le, hogy igazából már nem szereted ezt a férfit, vagy nem érzed magadat biztonságban mellette. Azaz nem tudsz rá Férfiként tekinteni. Őszinte legyek? 120 ezer forintos fizetés mellett nem csodálom. Még ha nem lenne ekkora kiadása, akkor csak-csak, de egyébként....... Rá akarod bízni a leendő gyermekeid sorsát?

Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy ez a férfi jelenleg a pöcegödör mélyén van, és nem várhatod el tőle, hogy rólad és leendő gyermekeidről gondoskodjék.

Másfelől viszont ha annyira szereted, hogy kitartasz mellette, akkor húzz egyértelmű határvonalat: mi a tiéd, mi az övé. Tartsd el magad 100%-ban, és ne vállalj addig gyermeket, amíg félre nem tettél annyi pénzt, hogy a gyermekedről egyedül is gondoskodni tudj, ha bajba kerülsz.

Amúgy rengeteg pasi kerül ebbe a helyzetbe, nem biztos, hogy ez a legjobb parti a számodra.

Egy sorstárs, csak 1 millió feletti fizetéssel, de a lényeg ugyanez.

2014. okt. 27. 20:57
 8/13 anonim ***** válasza:
25%

Ne más pénzére-főleg ne egy 3 gyerekes faszi pénzére- appelálj. Teremtsd meg egyedül magadnak amire szükséged van.

Ráadásul egy házasságban, nem egy ember "halmozza" az adósságot, hanem ketten teszik, ha meg szerencsétlenségükre adósságspirálba kerültek, mert próbálták menteni a menthetőt a gyermekeik miatt, ahhoz sincs semmi közöd az ég egy adta világon.

El lehet tünni a balféken, és keress magadnak olyan lúzert aki kitart téged, meg a majdani gyerekedet, ne más nyakán akarj élősködni.

2014. okt. 27. 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:

*az anyjánál lakunk

Aha, még arra sincs tudásod, hogy ne rajtuk élősködj, hanem önállóan bérelj egy lakást?

2014. okt. 27. 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:
57%

lehet h kegyetlennek tünik

de én vágtam volna ki az exet a fenébe onnan ....

am meg ha a pasi háza és az exnek semmi köze hozzá akkor ????

elég egy papucs a pasi

ha közüzemi akkor hagytam volna h kikapcsolják az áramot a vizet és mindent

az ex meg magába néz akkor

2014. okt. 28. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!