Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Van így közös jövőnk?
6 éve vagyok együtt a barátommal. Albérletben lakunk, de valószínű, hogy mennünk kell majd. Másik albérletet nem fogunk tudni fizetni, mert nagyon drágák, így haza kell költöznünk a szülőkhöz... Nekem jelenleg nincs munkahelyem, és még fél év kell amíg lediplomázok, ez még jobban nehezíti a helyzetet, de van félretett pénzem, most abból fizetem a rám esők részeket.
Anyukámmal azt beszéltem, hogy lakát kéne venni és találtunk is egy jót, ami minden szempontból megfelelne, úgy hogy nyáron egy olyan lakás 3x annyiba került mint most. Ráadásul bútorozott, fel van szerelve, amíg nem diplomázok le és találok munkát addig simán ki lehetne adni albérletnek. Azt mondja, hogy ők segítenek, de azért nem mernek, mert nem tudják együtt maradok-e a párommal... Itthon megkérdeztem a barátom, ő meg lerázott, hogy hova akarok én lakást venni munkahely nélkül, nincs pénzünk, ne álmodozzak...
Persze, hogy lerázott, mert nem érti miből akarnál lakást venni.. Az albérletet nem fogod tudni kifizetni, akkor hogy vennél már lakást?
Azért mert a szüleidnek kétségei vannak, és a barátod értetlenkedik, te már azt szűröd le, hogy nincs jövőtök együtt? Magyarázd el neki, mi a helyzet.
akkor szüleid házázra akarsz jelzáloghitelt?
vagy anyádék fizetik?
nincs melód.
vegyen akkor anyád, legyen az ő nevén és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!