Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még közös jövőnk?
Dobj fel három pénzérmét Müller Peti Jóslóskönyve szerint.Bocs,csak én ezt kérdezem mindig Tőle egy emberrel kapcsolatban,ezért is néztem meg a kérdést.
Szerintem ez nem azt jenti,hogy nem tervez veled életet.De sem Te, sem ő nem kompromisszumképes.És itt nem csak benne van a hiba,hanem benned is.Neked megvannak a saját indokaid,de ugyan úgy az ő indokai is érthetők,ha jobban belegondolsz.Érted, most hiába írod,hogy Neki kéne,mert az ésszerűbb,de ha az ő oldalát nézzük,akkor pedig az az ésszerű.Valakinek hajolnia kell,és azt mondani rendben megpróbálom a Te lakásodban,de egyezzünk meg,hogyha nagyon nem jól érzem magam,akkor újra átgondoljuk.Nem szégyen engedni,most Te aztán legközelebb a másik.
Mit ír a Müller Péter?
Nagyon jó, amit írsz. Az biztos, hogy a fafejség igaz ránk.
Kemeny dolog. Azt gondolom te vagy a no kettotok kozul. Nezd, egy ferfit eszervekkel lehet meggyozni, vagy sehogy. Akinel meg az eszervek sem hatnak, azzal nem erdemes kezdeni. Osszekoltozesnek en az alberletet javasolnam. Penzkiadas, de felesben ennyit szerintem meger. Jeloljetek ki egy datumot, mondjuk 1 evet, amig osszebutoroztok, azalatt is kiderul egy csomo minden rolatok, hogy tudjatok-e egymast toleralni stb. 1 ev utan, mar lehet o ajanlja fel, hogy eladja azt a hazat.
A 21. szazad arrol szol, hogy a falurol bekoltoznek az emberek a varosba. Az elozo evszazad is errol szolt, meg az azt megelozo is. Kar az arral szemben uszni. Milliokat belolni egy hazfelujitasba, meg 45 km-eket utazni semmivel sem rentabilisabb, mint egy alberletet kivenni. Egyebkent is, hogy akarsz egy faluban iskolaztatni egy gyereket? Vannak akik ebbe nonek bele, de ez egy olyan dolog, amin tul kene lepni, szerintem.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!