Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg bele kéne adnia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bele kéne adnia?

Figyelt kérdés

Barátommal másfél éve vagyok együtt, 4 hónapja költöztünk össze. Most hétvégén elromlott a fürdőszobábam egyszerre tobn dolog. Kértem baratom, h próbálja meg megcsinálni, erre ő most nem ér rá, főznie kell. Igy kénytelen voltam szakit hívni, akik szépen meg is csinálták jó kis összegért. Barátom anyjával beszélt utána telón, aki azt mondta, h ne adjon be semmit, mert csak 4 hónapja lakik nálam. Csak azt felejtette el, h összeköltözésünk előtt 5 hónapja minden hétvégén nálam volt. Arról nem is beszélve, h 250 ezer Ftal tartozik. Ezen kivül szinte mindent én vásárolok.

Én úgy gomdolom ennyi idő után már simán adnia kéne valamennyit, ha nem is a felét, de h az anyja is ekkora gáz. Mi erről a véleményetek?

2019. jan. 28. 08:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Ha a srác nem lakik ott néhány hónapja akkor is elromlottak volna ezek a sz.rságok.
2019. jan. 28. 11:23
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Ajjajjj,óvakodni kell az olyan fasziktól,akiket anyu kis hercegnek nevelt,mert ott a te szereped mindig az lesz,hogy szolgáld azt a nyomorékot. Nem kellett volna összeköltözni vele,ezt nagyon elszúrtad.
2019. jan. 28. 11:26
 13/19 anonim ***** válasza:
29%
12-es! Lehet, a srác rontotta el. Vagy, amiért a srác ilyen kis nyomorék, még a tárgyak rendeltetésszerű használatát sem ismeri :D
2019. jan. 28. 12:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még jobban jársz ha minél hamarabb kidobod. A 250 ezernek meg ígyis úgyis búcsút mondhatsz, mert az életben nem fogja visszadni.
2019. jan. 28. 12:56
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen élősködőt aki még mindig az anyuci csöcsét szopja kidobnàm a francba. Mi az hogy ne adjon semmit mert csak 4 hónapja él ott? Ott lakik, fürdik, szarik, ő is hasznàlt mindent, nehogy màr ne fizessen... Meg mi az hogy te vàsàrolsz? Akkor a palid be zabàljon belőle és kész. Menjen anyuhoz enni, fürödni, meg ügy összességében lakni. Jobban jârsz hidd el, ha ezt a pénzszívó piócàt kidobod. Olcsóbb lesz az életed:), nem kell eltartani.
2019. jan. 28. 15:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználnak.
2019. jan. 28. 17:09
 17/19 anonim ***** válasza:
a "kedves" mama... az anyósviccek nem véletlenül születnek!
2019. jan. 28. 17:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Párod a faxán kívül mit tesz bele ebbe az egészbe?
2019. jan. 28. 20:14
 19/19 anonim ***** válasza:
A pároddal hogy beszéltétek meg az anyagi ügyeket? Rezsibe, kajaköltségbe beszáll? Miből ered a 250ezer ft-os tartozás? Ha a párod tényleg semmibe sem száll bele anyagilag, akkor érdemes elgondolkodni a kapcsolatodról. Én, amikor összejöttem a férjemmel, az ő lakásába költöztem, és hozott egy autót is a kapcsolatba. Már első nap egyeztettük az elképzeléseinket az anyagiakról. Számomra egyértelmű volt, hogy a kajaköltség, rezsiköltség közös kasszából megy, ahogy a lakàs karbantartásával kapcsolatos dolgok is, és az autó költségei is, beleértve a biztosítását és a szervizelést is. Az egy dolog, hogy a lakás és az autó a férjem nevén van, de mivel én is élvezem ezeket, számomra természetes, hogy ezek fenntartása a közös büdzséből megy.
2019. jan. 31. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!