Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg bele kéne adnia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bele kéne adnia?

Figyelt kérdés

Barátommal másfél éve vagyok együtt, 4 hónapja költöztünk össze. Most hétvégén elromlott a fürdőszobábam egyszerre tobn dolog. Kértem baratom, h próbálja meg megcsinálni, erre ő most nem ér rá, főznie kell. Igy kénytelen voltam szakit hívni, akik szépen meg is csinálták jó kis összegért. Barátom anyjával beszélt utána telón, aki azt mondta, h ne adjon be semmit, mert csak 4 hónapja lakik nálam. Csak azt felejtette el, h összeköltözésünk előtt 5 hónapja minden hétvégén nálam volt. Arról nem is beszélve, h 250 ezer Ftal tartozik. Ezen kivül szinte mindent én vásárolok.

Én úgy gomdolom ennyi idő után már simán adnia kéne valamennyit, ha nem is a felét, de h az anyja is ekkora gáz. Mi erről a véleményetek?

2019. jan. 28. 08:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Összeköltöztetek.. Ez alap, hogy ő is belead mindenbe! Egyébként nem tudom, hogy te milyen pasival vagy együtt, hogy amikor hétvégén nálad volt, akkor magától eszébe se jutott bevásárolni stb. (gondolom ilyen sem volt). Ne haragudj, de itt te vagy a legnagyobb hü....e.
2019. jan. 28. 08:37
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Evidens lenne, hogy belead vagy legalább elmagyarázza,hogy miért nem.

De hogy még az édesanyja is ekkora bunkó legyen, mi az,hogy csak azért mert 4hónapja költözött hozzád, ezért ne osztozzatok ilyesmin? Én a helyedben gatyába ráznám a párodat és az édesanyját is,mert ez nem normális.

2019. jan. 28. 08:46
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Vágj vissza, ha így gondolkodnak az anyjával akkor járjon haza fürdeni meg enni. Te ne adj neki a sajátodból. 2 nap után észhez térne mind a kettő.
2019. jan. 28. 08:50
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyel ennyire ostoba, legyszi.. es ne tarts el senkit. Teged epp most huznak le eleg rendesen. Amig olyan hülye vagy hogy hagyod. Ott villognak a voros lampak, hogy meg kell szabadulni a csavotol.

Az ilyen faszik mellett jon az, hogy te eteted, ruhazod a gyereket a gyesbol, o meg eli vilagat.

2019. jan. 28. 08:52
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
Hol találni ilyen nőket? Nekem is kell egy, aki szállást ad ellát mindennel.
2019. jan. 28. 08:53
 6/19 anonim ***** válasza:
20%
Ez az a pillanat, mikor kiderül, hogy a mindent a pasinak kell állnia meg egyébként is övé a lakás mondoka fordítva hirtelen nem működik.
2019. jan. 28. 08:59
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég, hogy eltartod, még csak úgy adsz is neki kölcsön. Remek. Jól kihasznál. És nem, nem kell hősszerelmesként tűrni az ilyet, főleg nőnek...
2019. jan. 28. 09:29
 8/19 anonim ***** válasza:
72%
A 3-as tanácsát fogadd meg.
2019. jan. 28. 09:46
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Hogy éltek együtt? A te lakásodban, vagy albérlet? Fizet valamit: albérleti díj, rezsi, számlák, bármi? Ha saját lakásod, de fizet kvázi "albérleti díjat", akkor még szoszo megérteném, de a kajába, miegyébbe akkor is illik beszállni, hacsak másképp nem határoztatok közösen.

Ha saját lakásod, és nem ad bele semmibe semmit, akkor lehet reptetni a francba vissza anyucihoz. Élősködjön azon, aki megszülte, ha az hülyeségekkel tömi a fejét, és elfelejtette neki megtanítani milyen kötelezettségei vannak egy együttélés során.

Kedves 6-os, te meg hol láttál a kérdésben, vagy bárhol olyat, hogy MINDENT a férfinek kell állnia? BESZÁLLNI teljesen más, mint teljes egészében kifizetni. Van némi fogalomzavarod... Csak nem magadra ismertél?

2019. jan. 28. 10:30
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mibe száll be, ha még ő tartozik több százezerrel?
2019. jan. 28. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!