Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennetek vagy szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek vagy szerintetek mit kene tennem, tennunk?

Figyelt kérdés

A baratom allandoan csunyan beszel velem. Marmint oke ez nem nagy dolog, de tenyleg allandoan. Barmi hulyesegre az a reakcio, hogy"b+ te hulye vagy?". Most is kerdeztem, hogy mikor er haza, es irja, hogy "f***om majd hivlak elotte." Es millioszor mondtam neki, hogy ez rosszul esik. Nem is tudom, milyen kapcsolat igy ez. En nem beszelek igy vele, es tok mindegy hanyszor szolok. Komolyan, neha kutyanak erzem magam.

Meg mintha en lennek a fiu a kapcsolatban. O egyszer sem maszik ram vagy csinal valamit, amibol aztan szex lesz. En kezdemenyezek, en megyek mindig. Szerintem ha hagynam, hogy majd o, akkor sose fekudnenk le. Ez is cseszettul zavar es ezt is mondtam neki. Mindent megbeszeltem vele, ami zavar, de egyszeruen nem valtozik semmi. Most mi legyen ebbol? Mert szeretem, meg biztos o is, vagy neha az ilyen semmilyen banasmod utan nem tudok donteni..

2018. szept. 28. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy minősíthetetlen rossz kapcsolat. Lépj ki. Ő nem akar változni. Te pedig megtettél mindent, de nem volt miért. Ennyi. Nem kell tovább szenvedni benne.
2018. szept. 28. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Én mit tennék? A második ilyen beszólás után már réges-rég szakítottam volna. Nem csodálom, hogy kutyának érzed magad, ha úgy beszél veled, mint egy tahó tirpák vadbarom.

Árulj el egy dolgot!

Miért jó neked ez a párkapcsolat? Boldog vagy? Vele akarod leélni az életed? Mit ad neked ő lelkileg? Támogatást és szeretetet?

Véleményem szerint, csak roncsol és elrontja a kedved és lehúz.

2018. szept. 28. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kutyának érzed magad, hát úgy is viselkednek veled.

Én visszakézből lebsznék neki egyet, aztán kapna fél órát, hogy elhordja a cuccait tőlem.

2018. szept. 28. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Mindig megall az eszem, hogy nehany no itt milyen proli alakokkal egeti magat, panaszkodva arrol, hogy mekkora nyomorek az adott faszi, aztan meg arrol, hogy hogyan tudna vele tobbszor lefeküdni :"D. Ne egesd magad ilyen faszikkal, mert ha igy teszed, az az jelenti, hogy te is ezen a szinvonalon allsz.
2018. szept. 28. 22:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem leelni vele az eletem, fiatalok vagyunk ehhez. Igazabol nem tudom, anyagi fuggesben nem vagyok egyaltalan, es azt se mondom, hogy nem talalnek rogton utana mast. Ezt amiatt emlitem, hogy nehogy azt mondja barki, hogy felek, hogy ezutan egyedul maradok, mert nem maradnek, az mas, hogy nekem nem kene senki. Csak nehez ugy szakitani, hogy szeretem, es valahogy o is. Szokott keresni es irni, feltekeny is elegge. De sok minden mas kimarad a kapcsolatbol, amitol ugy ereznem, hogy rendes, egeszseges a dolog.
2018. szept. 28. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

"Csak nehéz úgy szakítani, hogy szeretem, és valahogy ő is. Szokott keresni és írni, féltékeny is eléggé.."

Szomorú, ha neked kimerül ennyiben ami egy párkapcsolathoz szükséges..

2018. szept. 28. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Megérdemled,én már otthagytam volna aki melett kutyának érzem magam és nem nőnek..
2018. szept. 28. 22:16
 8/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Ismétlődő tanúságtétel: a nők vonzódnak a gyökerekhez, görényekhez, taplógombákhoz.
2018. szept. 28. 23:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen pasim a végén kidobtam annyira elegem lett abból hogy neki ez alap hogy így beszéljen emberekkel.
2018. szept. 30. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!