Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek vagy szerintetek mit kene tennem, tennunk?
A baratom allandoan csunyan beszel velem. Marmint oke ez nem nagy dolog, de tenyleg allandoan. Barmi hulyesegre az a reakcio, hogy"b+ te hulye vagy?". Most is kerdeztem, hogy mikor er haza, es irja, hogy "f***om majd hivlak elotte." Es millioszor mondtam neki, hogy ez rosszul esik. Nem is tudom, milyen kapcsolat igy ez. En nem beszelek igy vele, es tok mindegy hanyszor szolok. Komolyan, neha kutyanak erzem magam.
Meg mintha en lennek a fiu a kapcsolatban. O egyszer sem maszik ram vagy csinal valamit, amibol aztan szex lesz. En kezdemenyezek, en megyek mindig. Szerintem ha hagynam, hogy majd o, akkor sose fekudnenk le. Ez is cseszettul zavar es ezt is mondtam neki. Mindent megbeszeltem vele, ami zavar, de egyszeruen nem valtozik semmi. Most mi legyen ebbol? Mert szeretem, meg biztos o is, vagy neha az ilyen semmilyen banasmod utan nem tudok donteni..
Én mit tennék? A második ilyen beszólás után már réges-rég szakítottam volna. Nem csodálom, hogy kutyának érzed magad, ha úgy beszél veled, mint egy tahó tirpák vadbarom.
Árulj el egy dolgot!
Miért jó neked ez a párkapcsolat? Boldog vagy? Vele akarod leélni az életed? Mit ad neked ő lelkileg? Támogatást és szeretetet?
Véleményem szerint, csak roncsol és elrontja a kedved és lehúz.
Kutyának érzed magad, hát úgy is viselkednek veled.
Én visszakézből lebsznék neki egyet, aztán kapna fél órát, hogy elhordja a cuccait tőlem.
"Csak nehéz úgy szakítani, hogy szeretem, és valahogy ő is. Szokott keresni és írni, féltékeny is eléggé.."
Szomorú, ha neked kimerül ennyiben ami egy párkapcsolathoz szükséges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!