Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom allandoan azt mondja hogy fogyoznom kene de kozben szeret most akkor miez?

Figyelt kérdés
A baratommal nemreg ota vagyunk egyutt mind2 ducik vagyunk es megbeszeltuk hogy egyutt fogyozunk edzeni jarunk stb..neha vannak csalo napjaink es mikor mondjuk megeszek egy darab csokit ram szol hogy igy sose fogsz lefogyni vagy azt hogy ezt nem kene mar megenned ...mielott talalkoztunk en 20kilot fogytam de meg mindig nincs onbizalmam es nagyon rosszul esnek ezek a beszolasok most ezt normalis vagy csak en vagyok ennyire erzekeny?

2018. okt. 23. 22:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Hogy akarsz fogyni ha csaló napozol?:D Most vagy valaminek neki állsz, vagy ne állj neki. De így felesleges magad becsapni:D
2018. okt. 23. 22:17
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
1+ Vagy eldöntőd, hogy le fogysz, és mész mint a tulok fejjel előre a célnak, vagy bele se kezdj, mert ennek értelme egy deka se.
2018. okt. 23. 22:18
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagy érzékeny. Teljesen normális, hogy ezek a beszólások rosszul esnek. Ez kb. olyan, mintha nem bízna benned, nem tekintene önmagáért felelős felnőtt embernek. Ebből kifolyólag pedig, nem egyenrangú partnernek.

Az a kapcsolat, ahol megjelenik ez az alá-felé rendeltségi hierarchia (szépen, lassan, szinte láthatatlanul bekúszva), halálra van ítélve...

Szeret a párod, de önzően. Sajnos, nem jósolok nektek hosszútávú boldog kapcsolatot. Beszélj vele, hogy ez így nem jó. Változtasson, vagy szakítasz! Állj a sarkadra.

Ha, nem változtat, akkor meg lapát.

2018. okt. 23. 22:26
 4/13 anonim ***** válasza:
61%

Nem, nagyon fogyóztál még kedves 1-es, látszik. :)

Vannak csaló napok, kellenek is. Nézz utána. :)

Megj.: amikor nagyon nagy a súlyfelesleg, akkor igenis kellenek ezek a napok, nem tipikus fogyókúráról van szó.

2018. okt. 23. 22:30
 5/13 anonim ***** válasza:
15%

4 Mi van már megint?:DD Hogy én nem fogyiztam?:DD

Légyen néked a te hited szerint:DD

2018. okt. 23. 22:39
 6/13 anonim ***** válasza:
54%

:DD bocs, de sztem nem 30 kg-tól felfelé, mert akkor tudnád.

10-20 kg nem számít fogyókúrának. :DD

2018. okt. 23. 22:43
 7/13 anonim ***** válasza:
20%
6 Légyen néked a te hited szerint:xDDDDDDDDD
2018. okt. 23. 22:58
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Ok, maradok a hitemben. :)
2018. okt. 23. 23:03
 9/13 anonim ***** válasza:
25%

Csalo nap xD

Annak akkor van értelme ha mellette fullos az étrended, 0 mozgástérrel. Hagyjuk, inkább azt nezd meg hogy a barátod hogyan alakul. Mondod hogy mindketten fogyóztok, de vajon ő hogy halad hozzád képest, mennyire tud motiválni?

2018. okt. 23. 23:10
 10/13 anonim ***** válasza:
15%

Ne legyenek illúzióid Ágnyeszka, a szeretet minden amit valaha kaptál, kapsz és kapni fogsz, azt leszámítva amit édesanyánktól kapunk, önző. Ez pedig sajnos-nem sajnos így van, mióta ember az ember.

32/f

2018. okt. 23. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!