Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem alszunk együtt. Állandóan hiányzik. Hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Csak nekem tűnik furcsának, hogy mindketten 20 évesek vagytok, mindketten a szüleitekkel éltek, mindketten a kisebb tesótokkal vagytok egy szobában, és mindketten levelezően tanultok és dolgoztok emellett.
Ja és soha nem találkoztok!
Nem lehet, hogy te valójában skizó vagy és a saját alteregódat kergeted?
Vannak ilyen véletlenek:D Annyi, hogy én okj-n vagyok és utána keszülök egyetemre, ő meg már most egyetemista.
Meg neki az öccse 18 éves az én húgom pedig fiatalabb (10).
Amikor valamelyikunknel üres a lakás és mi is pont ráérünk akkor szexelunk, de ez nagyon ritka, fel éve volt ilyen utoljára. Szerinte vannak most nagyobb problemaink is.
Nagyon meredek lenne, ha ultimatumot adnék? Vagy költözünk vagy vége van? Vagy kevesebbet legyek az utcán vele? Mondjuk amikor fáradt vagyok és inkább itthon pihennék Vagy dolgom van itthon (mosás, főzés) akkor megmondom, hogy nem találkozunk. Gondolom ha szeret megerzi a hianyomat és rajon, hogy egy így nem jó. Vagy ha azt érzi, hogy emiatt távolodok tőle.
Nincsenek olyan elvarasaim felé, amiben én nem vennék részt.
20 évesek vagytok, alig találkoztok, akkor is az utcán, ráadásul fél éve volt szex utoljára?
Ha egy pasit más nem is, az utolsó mindenképpen kellene, hogy zavarjon...
Ez nem kapcsolat, ez valami vicc.
Mondd meg neki, hogy vagy úgy viselkedtek, mint egy normális párkapcsolatban szokás, vagy szakítasz, mert ezt így semmi. Nem is értem... ez megy 2 éve?
Ugyan már. Még ha 15 évesek lennétek, belefér. De bakker, 20 évesek vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!