Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt tudnátok élni egy olyan nővel aki szídja a szüleidet állandóan meg bántsa őket?
Rosszul van feltéve a kérdés, sugalmazod a választ, h mindenki a bnődet ítélje el. Ha úgy szólna a kérdés, h "Együtt tudnátok élni olyan szülőkkel, akik folyton szidják a barátnődet...", akkor másféle válaszokat kapnál.
A kérdésedben benne van a te állásfoglalásod. Te a szüleid mellett állsz ki. A válaszolók is így fognak tenni.
Az én válaszom az, hogy a bnőnek addig tűrnie kell, míg nálatok lakik, hiszen ő választotta ezt, a beköltözéssel elfogadja a szabályokat, elfogadja a szüleid hibáját. a szüleid szívességet tesznek nektek, h lakhatást biztosítanak, amíg nem tudtok önállósodni.
Ha a bnőd mellett állnál, már elköltöztél volna vele albérletbe, de hát te "nem szeretsz albérletben élni"
Rólad is megvan a véleményem.
Olyannal sem lehet könnyű, aki nem tud írni.
Ês hàt ja, te nem szeretsz albèrletben lakni? Ès miért nem? Nyugi, tudjuk a vâlaszt, ne írj kommentet. Rossz olvasni.
"Amíg a szülőkkel laktok, addig a barátnőnek kuss van."
Gondolom, pont ezért élnek a szülőknél. Ebben a helyzetben sokkal könnyebb a barátnőt kussoltatni, ha a szülők teljes vállszéllességgel mögötte állnak a kussoltatásban. Sokkal könnyebb, mint egyenrangú, és egyenjogú félként kezelni azt az embert, akit társul(?) választott a kérdező.
Nem egyszerű ez de nem tudunk pontos részleteket.
Ha soha nem szerették,minek engedték oda a szüleid?
Ha a párod nem csípte őket minek ment oda lakni?
El kell fogadni egymást.
Ha el akar menni,menjen,megértem. Én sem laknék ilyen helyen.
És igaza van az egyik kommentelőnek. Te eleve a szüleid pártján állsz. Nekem is megvan rólad a véleményem ha tetszik ha nem.
Anyuka kicsi fia vagy,beléd beszélték hogy neked nem jó az albi. Otthon gondolom kivan nyalva a hátsód és neked ez a kényelmes. Akkor minek barátnő? Minek kapcsolat neked? Maradj otthon,élj a szüleiddel,legyen szex kapcsid és ennyi. Én egy percet sem élnék veled meg a szüleiddel a csajszi helyében. És oké itt lehet írni. De szégyelld magad hogy pasi létedre itt rinyálsz minthogy megoldanád a dolgokat. Miért hagyod hogy a szüleid csesztessék???
Jajj, nagyon meghatò volt a privâtod, de jobban tetted volna, ha legalàbb azt helyesen leìrod s**jkém.
Menjél albérletbe, a sajàt helyzeted tedd rendbe, ne anyuci s**én kakâlj, "férfi" létedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!