Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem izgatja fel a meztelen testem látványa?
Te kamaszos lelkesedest varsz egy kozepkoru embertol... 1. Volt mar egyutt nehany novel, nem fogja a punci megbabonazni. 2. Remelem vagod, h kb. 13 evesen mar szexujsagot cserelgetett a batataival fiu mosdoban, szoval eleg regota lat mar noi testet ahhoz, hogy ugymond "erzeketlen" legyen ra. Emiatt mar nem a puszta latvanytol, hanem az erotikus legkortol indul be.
Jo esetben egy no ahogy idosodik megtanulja a vagykeltes fortelyait, ami nem a textil ledobasaban merul ki. Szavak, erintesek, izgalmas szituaciok, szerepjatekok... Tudod, amiket 16 evesen meg te se csinaltal a lampalaz miatt.
A sztoribol nekem ugy jon le, h o nem varja el, h felizgulj a latvanyara, te ezt magadtol is megcsinalod. Persze ugy allitod be h elvarja, de csak mert duhos vagy ra, amiert nem mukodtok egyforman. Teljesen fuggetlenul, sajat magad miatt indulsz be ra, nem azert mert a kedvere akarsz tenni. Ne legyel eroszakos es fogadd el, hogy masok vagytok.
Nem tudom, hogy mióta vagytok együtt, de a legelején zajló állandó szex egy idő után elmúlik.
Viszont, az megint más, hogy az illető középkorú és valószínű, hogy alapból nem valami szexcentrikus. És étlag felnőtt embernek vannak problémái, nem csak a p*na.
Ha neked ez kell, nem ő a te embered + az idő meg elintézi, hogy az ember egyre kevésbé legyen kanos.
Önmagában egy puncitól én sem izgulok fel, legfeljebb ha eleve olyan hangulatban vagyok, akkor az megadja az utolsó lökést. Másrészt ha meztelenül járkál előttem a barátnőm egy jó kapcsolatban akkor gyönyörködök benne és örülök neki.
Az nagyon jó, hogy te meg sokkal gyorsabban beindulsz. Feltéve, hogy gyorsan lesz orgazmusod is. Minden egyes nap egy teljes órát már nekem se lennem kedvem szexelni.
Az hogy néha örülnél neki, az teljesen reális, az nem lenne reális, ha arra vágynál hogy minden nap azonnal meg akarjon dugni, ha meglátja a puncid. Ezt magamból kiindulva írtam, az hozzátartozik, hogy az emberek különbözők, van aki 50 évesen is minden nap naponta több orgazmust akar, van aki 20 évesen se. 47f
Szerintem sokkal szexibb egy vágytól fűtött, akár állig felöltözött nő, mint egy teljesen pucéran, ide-oda mászkáló.
Amúgy nem értem a problémádat. Nem szokott magától megkívánni, csak úgy? Ez fáj? Mert ha pucéron mászkálsz előtte, az már provokáció. Ezzel az erővel provokálhatnád úgy is, ahogy ő szereti, hogy hatékony legyen.
Amúgy pár év, és a tested megöregszik. Akkor pedig pont ilyen pasi után fogsz epekedni, aki észre se veszi a narancsbőrt, itt-ott megereszkedett ezt-azt...
Nálunk ugyan ez a helyzet csak fordított felállásban.
Én mint pasi, sokat meztelenkedek a párom előtt, de őt ez valahogy nem érdekli már évek óta.
Érdekesek az ilyen gondok problémák.
Én a meztelen női testet mindig megcsodálnám, hozzá érnék itt ott megsimizném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!