Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ahol a pasi felöltözve (pizsamában vagy másban) alszik a női partnere pedig meztelenül (vagy maximum egy bugyiban)?
Már miért ne lenne?
Én mindig pizsamában alszom, de volt már olyan barátnőm, aki csak meztelen.
32/F
Ha meleg van, akkor így szoktuk, mert én csak ruha nélkül tudom elviselni. A párom furcsállja, hogy bugyit se veszek, de csak hozzászokik :D
20l
Nem tudom. De ki a faszt érdekel? :D
Hol és miért fontos ez?
Te most az vagy aki a pizsamában alszol vagy aki bugyiban? :Ő
Az a férfi aki nem tudja élvezni hogy a nő mellette meztelenül vagy egy bugyiban alszik inkább ássa el magát! :D
Nincs annál nagyobb öröm amikor hátulról rákiskiflizik az emberfia az édes meztelen női testre átöleli s kezébe veszi a finom cicijeit és így szundít el! (:pirul)
De azt hiszem ennek az intim kiskiflinek nagyon sok hölgy is örülne éjszakánként!
Az meg nem lehet túl kellemes számára ha a pizsamagombok nyomnak a hátába mintát... :(
Nő vagyok és nem szeretek meztelenül aludni mert zavar kényelmetlenül érzem magam úgy
Boxer és pólóban alszom
Amikor volt “párom” ő is boxerben aludt
N
Szeretek meztelenül aludni, de nem tehetem meg, mert nagyon könnyen megfázik a derekam. Éjjel meg ugye nem veszem észre, csak reggelre, hogy nem bírok megmozdulni.
Párom nem szeret meztelenül aludni, pedig folyton melege van.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!