Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ahol a pasi felöltözve (pizsamában vagy másban) alszik a női partnere pedig meztelenül (vagy maximum egy bugyiban)?
A nyári hőségben, nem birom elviselni a hálóruhát sem, inkább csak egy bugyiban bújok ágyba. Viszont takaró az kell, mert védem a lábam, hogy meg ne harapja a mumus. Egyébként valamiért sokkal jobb érzés így meztelen ágyba bújni és mélyebben is alszom. De ha kicsit is hül az idő, akkor már nem meztelenkedem, nagyon fagyos vagyok.
Ha van párom, méginkább imádok meztelen aludni. Nekem mindegy, hogy ő meztelen alszik e vagy pizsamában.
Melegre futunk melltartoban alszok,a baratom boxerban.
Minek oltoznenk fel???
Én (nőként) nem szeretek meztelenül aludni, még nyáron sem. Az nem jelent problémát, ha néha (mondjuk fürdés előtt/után, vagy szex után stb.) meztelenül vagyok, tehát nem szégyellem a testemet, vagy ilyesmi, egyszerűen nekem kényelmesebb mondjuk egy trikó- bugyi kombó.
A páromnál változó, ahogy kedve tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!