Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ahol a pasi felöltözve (pizsamában vagy másban) alszik a női partnere pedig meztelenül (vagy maximum egy bugyiban)?
Figyelt kérdés
2018. júl. 5. 15:59
21/47 anonim válasza:
En mindig pizsiben alszok,nyaron triko,rovid naci v naci nelkul bugyiban.
Bugyi nelkul max. ha orvos tanacsolja fehernemu miatt.
22/47 anonim válasza:
En melltartoban. De csak a szilikon miatt. Ne lognon le kesobb.
Pasim beoltozve. Imadok meztelenkedni otthon.
23/47 anonim válasza:
Van :) Én általában bugyi-melltartós vagyok, a párom pedig póló/atléta + rövidnadrág.
24/47 anonim válasza:
Miert jo sokaknak mesztelenkedni?
25/47 anonim válasza:
Persze
A barátom múltkor egfázott, szóval ő felöltözött és pizsamában aludt, én pedig szex után elaludtam meztelenül. :)
26/47 anonim válasza:
A párom pizsiben alszik, vagy néha csak egy pólóban én viszont mindig teljesen meztelenül:) Senkit nem zavar ez, mindneki úgy alszik, ahogy neki kényelmes :)
22N+30F
27/47 anonim válasza:
Ha a feleségem ruha nélkül szeretne aludni mellettem, abból sosem lenne alvás. Így marad a pizsama.
29/47 anonim válasza:
Én akkor vettem fel ruhàt alvàshoz, mikor 16 fok volt a lakàsban. E fölött meztelenül. Mondjuk az a tipus vagyok aki szinte bàrmitől megizzad, és a nők szeretnek hozzàm bújni, mert mert àllitàsuk szerint magasabb a testhöm az àtlagtól. 25/f. Mostani pàromfàzósabb, de mivel majd minden este akciozunk, ő is hozzàszokott a pucéran alvàshoz. Ha fàzik hozzàm búj. Ja és valaki feljebb kérdezte miért jó meztelenkedni. Napközben ha csak ketten vagyunk én max egy alsót veszek fel, de sokszor azt sem. Feszélyez a ruha, sokkal jobban érzem magam nélküle
30/47 anonim válasza:
Akkor se tudnék meztelenül aludni, ha fizetnének érte :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!