Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ahol a pasi felöltözve (pizsamában vagy másban) alszik a női partnere pedig meztelenül (vagy maximum egy bugyiban)?
27 fok van a lakásban, de minden nélkül alszom, a takarót is csak átölelem. :D
F
Nálunk abszolút vegyes...
Ha szexelünk előtte, akkor én csak egy bugyiban, ő meztelenül.
Ha nem szexelünk ahogy kedvem van, póló bugyi nélül, bugyi póló nélkül, mindkettő nélkül vagy mindkettővel.
Ő is mikor hogy. Néha boxer, néha csupasz..:)
Csak a legbrutálisabb melegben alszom "csak boxerben", mert felfázom(?), közepes időben póló - térdgatya - zokni, hidegben hosszujjú, hosszúgatya, vastagzokni.
De én fázós vagyok, sajnos.
26/F
Nekem most van jóidő..., de polóban és pamut bugyiban alszom, kis fehér zokniban (mert bekenem a lábam...)
Férjem meztelen,semmi paplan.
De ha kell... - bármikor fél másodperc alatt le tudok vetkőzni...
Én is szeretek pucéran, vagy maximum bugyiban aludni. Páromnak folyton fázik a válla, így ő pólóban, kisgatyában szokott. Nincs ebben semmi, sose csináltam ügyet ilyen piti dologból.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!