Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem foglalkozik velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem foglalkozik velem a pasim. Az sem érdekli ha meztelen kijövök a fürdőszobából és előtte sétálok. Olyan rosszul esik. Szex is kb 1 héten 2x van. Mit csinaljak mar? 25n

Figyelt kérdés

És akkor is én kezdeményezek és alig akar felállni neki

26f

2018. márc. 23. 22:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mással foglalkozik?
2018. márc. 23. 22:21
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
az enyémet se szokta érdekelni ha meztelenül jövök ki a fürdőből, mert már annyiszor jöttem ki a fürdőből, amióta együtt vagyunk... annyiszor, nem is számoltam, de sokszor.
2018. márc. 23. 22:22
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Nekem annyira furák ezek a kérdések. Egy csomó pasi van, aki éjjel nappal kanos és ezt egy csomó nő gáznak tartja. Aztán, összejönnek egy olyan pasival, aki nem éppen kanos és akkor meg az a baj.
2018. márc. 23. 22:29
 4/16 anonim ***** válasza:
31%

Én a helyedben ezt mondanám neki:

Pityu, belém szerettél már elsőre is, vagy sétáljak el előtted még egyszer?

Nagyon vérszegény ez a szex mennyiség 25-26 évesen. Napjában 2-3 aktus rendben lenne ennyi idősen.

2018. márc. 23. 22:30
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Napi 2-3 aktus :Dd Milyen jó azoknak, akik nem dolgoznak, nem tanulnak, nincs házimunka, nincsenek elintéznivalók, csak egész nap dugnak...

Inkább azt kellene kideríteni, milyen lelki vagy szervi okai vannak annak, hogy nem áll fel neki. Fiatal férfiak normál esetben szinte bárkire felizgulnak, hozzád meg valamennyire vonzódnia kell, ha összejött veled...

2018. márc. 23. 22:38
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

Próbáltad már vele megbeszélni?

Nyilván nem jó jel, hogy nem izgul fel rád, de ha tudatosan tennétek a kapcsolatért (mert ő is akarja), akkor talán lehetne jó. Tényleg, kezdetben milyen volt? Az is számít, hogy mindig ilyen volt-e a pasid (ebben az esetben ő ilyen, kész), vagy csak az utóbbi időben laposodott el a kapcsolat.

22/N

2018. márc. 23. 22:40
 7/16 anonim ***** válasza:
16%
#5: szeretnél te annyit dolgozni, mint én, legalábbis órában. Kicsit óvatosabban ezekkel a false előítéletekkel. Ez a libidón, a másik iránt érzett szerelmen múlik, én hulla fáradtan is kívántam a nemi életet mindig, amikor volt barátnőm.
2018. márc. 23. 22:44
 8/16 anonim ***** válasza:
32%
#5: Én sem mondom, hogy feltétlenül mindig és mindenkinek napi 2-3 menetet le kell nyomnia, de akinek nagyobb az étvágya az meló és tanulás mellett is képes rá. Tapasztalatból mondom.
2018. márc. 23. 22:46
 9/16 anonim ***** válasza:
27%
Hát jó lenne megbeszélni, de ha semmi változás és szándék a változásra, akkor szerintem nem sok értelme van folytatni.
2018. márc. 23. 22:53
 10/16 anonim ***** válasza:
21%
Ahhoz, hogy tènyleg használható választ adjunk, jó lenne látni, hogy hogyan nézel ki meztelenül. Egy képet linkelhetnél esetleg.
2018. márc. 23. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!