Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem foglalkozik velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem foglalkozik velem a pasim. Az sem érdekli ha meztelen kijövök a fürdőszobából és előtte sétálok. Olyan rosszul esik. Szex is kb 1 héten 2x van. Mit csinaljak mar? 25n

Figyelt kérdés

És akkor is én kezdeményezek és alig akar felállni neki

26f

2018. márc. 23. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez fura kicsit .Sztem ülj le vele beszélni hogy mi lehet az oka .Mert probàlkozhatsz de vmi miatt mégsem megy neki.
2018. márc. 23. 23:15
 12/16 anonim ***** válasza:
#9 ez kit érdekel és hogy jön ide?
2018. márc. 23. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:
24%
Szenvedsz még kicsit a szex hiányátol, majd megelégeled az állandó hiányt és tovább állsz.
2018. márc. 23. 23:43
 14/16 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem hajtsd el a fenébe.Nekem 26 évesen egész nap állt a farkam.Vagy kicsi a libidója,potenciája vagy már nem kíván,mert a kolleganője már kielégítette.

De tény,hogy huszon évesen többet kellene szerelmeskednetek.Mi lesz tíz év múlva,ha már most nem megy a sex.Sajnos én nőbe fogtam ki egy nem túl vérmes ,kis libidóval megáldott ,ritkán sexelőt.Borzasztó így élni.Én a gyerekek miatt nem hagytam el.Te ne járj így!!!!

2018. márc. 23. 23:57
 15/16 anonim ***** válasza:
88%

Ne hari, de en is szoktam meztelenul kijonni a furdobol, mint ahogy egy eggyutt eles soran sokan. Ez nem egyenlo azzal, hogy dugni akarok.

A meztelenseg onmagaban nem szexi.

Most ne a fel eve kiehezett embetekre ertem, de szexi az, amit tartalommal toltenek fel. Az ember legingerelhetobb nemi szerve az agya. Kicsit vegletes pelda, de ugye senki nem izgul fel alapesetben, ha lat egy csupasz embert, meg akkor sem, ha az a szeretett parja, foleg mikozben valamivel el van foglalva, es mashol jarnak a gondolatai.

Az nem elojatek, hogy kilibbenek a furdobol.

A heti ketto hisszabb kapcsolatban meg normalisnak tekintheto, a baratodnak ennyire van igenye.

Beszeld meg vele, ha a heti kettot is csak te akarod, es az is nehezen megy, talan orvossal is kene beszelni.

Amugy rendben van a kapcsolatotok?

2018. márc. 24. 02:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha már beszéltetek erről és látni nem látsz rajta semmit hogy valtoztatni próbálna akkor felejtsd el az egészet és szakits. Itt gyk-N gyakran egyből rávágja mindenki a legkisebb problémára is hogy szakits, meg ő már páros lábbal rúgta volna ki és pont ezek az emberek azok akik bent ragadnak egy tényleg szxxr kapcsolatban. Nem olyan nehéz páros lábbal kirúgni valakit akivel évek óta epitgettetek valamit.

Ugyanebben a helyzetben voltam, én 20 az exem akkor 30. Akkor már 2 éve együtt voltunk, korábban is volt ilyesmi dolog de akkor más végett. Beszéltem rola elé egSzer kétszer szazszor, tenni próbáltam a dolgokert, de havonta 2x ha szexeltunk. Akkor is nagy duzzogva, én próbáltam elfogadni hogy ez átmeneti idoszak de ez ment 3-4honapig majd kaptam a feltekenykedest mert tudta meg valószínű magából indult ki, hogy csalom öt... ismételten próbáltam tenni a dolgokért ezeket a dolgokat elengedve de semmi úgyhogy ra egy évre asztalt boritottam, majd erre fel több problema miatt is szakitottam vele.

ha neked mindig is akar napi szex volt az igényed, akkor láthatod hogy a baratod atmenetileg nem vagy egyáltalán nem ennyi az igénye mint Neked. Akkor kar kinlodni a fentebb leirtakon belül, mert csak mergezni fogjatok a kapcsolatot és csunya elválas lesz... hagyj időt magatoknak és csak utana lásd be hátha másképp lesz.

21/N

2018. márc. 24. 05:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!