Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem izgatja fel a meztelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem izgatja fel a meztelen testem látványa?

Figyelt kérdés
Szerinte ez teljesen normális, hogy én alig tudom levenni a szemem róla mikor nincs rajta alsónadrág, de ő neki nagyon sok dolog jár a fejében, így nem lehetséges, hogy állandóan beinduljon, ha engem bugyi nélkül lát. Konkrétan nem is érdekli, oda sem néz. És ez nekem furcsa. Kérdeztem az előző barátnője mennyit meztelenkedett előtte. Mondta, hogy hétvégente szokott néha, de az sem különösebben érdekelte. Én csak arra vágytam, hogy mint a wall street farkasában végre farkas szemet nézzen a puncimnal, érezzem, hogy megbabonázom vele. Az exeim alig bírtak magukkal (igaz nem is láttak annyi nőt mint a jelenlegi párom). De miért van az hogy ő mindig túl elfoglalt, túl sok mindenen gondolkozik hogy teljesen kikapcsoljon és a testemre vágyjon? Nem reális az, hogy néha örülnék ennek?
2019. jan. 11. 08:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Mióta vagytok együtt és hány éves?
2019. jan. 11. 08:48
 2/18 anonim ***** válasza:
45%
Valószínűleg nem a külsőd miatt van veled. Ennek lehet örülni is, meg nem is.
2019. jan. 11. 08:52
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
"hogy mint a wall street farkasában végre farkas szemet nézzen a puncimnal, érezzem, hogy megbabonázom vele" - ez nem veletlen csak egy film...
2019. jan. 11. 08:52
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Lehetne rosszabb is. Nekem az egyik exem mindig kiröhögött, ha próbáltam neki szexiskedni, és semmi más hatása nem volt ezeknek a próbálkozásaimnak. De néha ahogy hazajött, bármilyen állapotban is voltam, már nekem esett. Én meg állandóan azt éreztem, hogy nem is én tetszem neki, csak valaki más felizgatta, és én vagyok kéznél neki. Nyomorult egy érzés volt.
2019. jan. 11. 08:56
 5/18 anonim ***** válasza:
69%
A puncidon kívül mást is fel tudsz mutatni ami megbabonázhatja őt? Le akarod őt süllyeszteni egy ösztönlény egy állat szintjére aki nem az imádott nőt kívánja hanem egy puncit? Örülj neki hogy normálisat fogtál ki ne meg változtatni akard.
2019. jan. 11. 09:01
 6/18 anonim ***** válasza:
37%
#5 A testi vonzódás is ugyanúgy hozzá kell tartozzon egy kapcsolathoz. Csak azért, mert kívánjátok egymást, még nem vagytok egyszerű ösztönlények...ez egy természetes dolog és nekem is bántó lenne, ha a barátom ilyen semleges lenne, mikor meztelenül lát.
2019. jan. 11. 09:08
 7/18 anonim ***** válasza:
45%

Sztem nem vonzódik hozzád testileg.És egy idő után ennek annyi.lesz.Az előző barátnőibe se volt semmi különösebben izgi,vége is lett azoknak is.

Vagy a fele se igaz abból,amit magáról,és a sok nőjéről beszélt.Vagy csak nem szereti a szexet.Tehát különböznek az igények.Keresni kell olyat aki Rád mer nézni.

2019. jan. 11. 09:25
 8/18 anonim ***** válasza:
53%
6 igen de jó esetben a barátod téged kíván mint nőt nem egy puncit ami épp a lábad között van. Ha csak egy puncit kívánna lenne félnivalód. Ha téged kíván az egészen más.
2019. jan. 11. 09:26
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem csak egy punci vagyok ez egyertelmu, de akkor miért elvárás hogy én benedvesedjek a puszta meztelenségének látványától. Nekem vonzó, szexi látvány. Neki én ezek alapján nem vagyok. Nem azt várom el hogy álljon a zászló, ha pucér vagyok bár eddig ez alap volt hanem hogy érdekelné. Nézzen rám, mondja azt hogy hu bébi. Ha meg nem jövök be neki minek jött össze velem?

Én 29 vagyok, ő 40.

2019. jan. 11. 09:37
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
Wazz hogy lehet valaki ilyen sík. Még írod is hogy 40 éves. 40 éves ember jó esetben már rég túl van azon hogy meglát egy puncit akkor megszólal hogy hu bébi. Örülj neki hogy téged szeret nem a puncidat. Ha meg a puncidat szeretné az lenne a bajod. Becsüld meg inkább.
2019. jan. 11. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!