Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikészülök ettől a hülyeségeitől?
Szerintem nem tud igazán spórolni barátnőm. Megbeszéltük hogy spórolunk erre hülyeségeket csinal.
Két példa:
Otthon van üres füzetem mondtam neki ha kell szóljon. Erre ma elment és vett 3at mert neki azonnal kellett. Tanulni akart de ha eddig nem tette ráért volna várni estig míg hozok neki otthonról, hisz a vizsgája is csak jan.8.a.
Másik meg szüleim mondták hozzunk narancsot tőlük, nem hoztunk erre két napra rá vett 5db.ot pedig tudta h van véve..
Kérdezem én így hogy lehet spórolni??
Szerintem az, ha valaki vesz három füzetet meg 5 db narancsot, az nem hülyeség. Először is, három darab füzet (hacsak nem 6000 forintos notesz mind), akkor nem kerül olyan sokba, másrészt, lehet, hogy olyan füzetet szeretett volna venni, amibe neki kényelmes írnia, tetszik neki (nekem pl. ez fontos, mert ha nem jó bele írni és nem néz ki normálisan, nem szeretek belőle tanulni...). Az, hogy "ha eddig nem tette, ráért volna" egy hülye érv... Ha addig nem tette, január 7-én is elkezdhet tanulni... Már egy óra alatt is sokat lehet haladni, nemhogy több idő alatt.
Az 5 db narancs meg még ennél is pitiánerebb hülyeség. Persze, van, amikor az ember meggondolja, hogy vesz-e annyit vagy ilyesmi, de basszus, azért nem felesleges dologra költötte.
Az, hogy valaki spórol, nem itt kezdődik. Ez már inkább fukarság. De ha tényleg akkora gond ez, akkor ezt normálisan is meg lehet beszélni a barátnőddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!