Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikészülök tőle. Keressem vagy ne? (ismerkedősdi) [hosszú]
Munkatárs csaj tetszik. Aki mellesleg a szomszédom az irodában. Ennek ellenére nem sokat beszélünk az asztalnál. Mindketten gyakornokok vagyunk úgyhogy olyan eget rengetően nem vagyunk elfoglalva hogy ne tudnánk kicsit beszélgetni. Párszor megkínált keksszel/csokival aztán kb ennyi volt részéről. Ő elég beszédes amúgy másokkal, én csöndesebb típus vagyok viszont eddig én többször szóltam hozzá szerintem.
Konyhában 2x találtam úgy hogy nem volt épp bent más. Akkor mind a kétszer normálisan dumáltunk. Kérdezgetett is, nem csak én erőltettem. Tegnap kihívtam kávézni. Kicsit habozott a válasszal de végül jött velem, bár ő maga nem ivott kávét. Kimentünk, dumáltunk amíg megittam. Minden ok. Délután kihívtam megint csak akkor "levegőzni" címszóval. Akkor is kb 10 másodperc habozás volt a válasz előtt majd mondta hogy most nem. Szívás, gondoltam. Ma kihívtam megint kávézni. A már szokásos 10 másodperc hatásszünet és egy nemleges válasz. Itt már veszett ügy érzésem volt. De nem áll össze a kép teljesen...
Ha nem tetszek minek jött ki velem először? Jó oké, munkatársak vagyunk és kész. Nem kell bele gondolni semmit. De akkor másodiknál már nem fordul meg az ember fejében a kérdés hogy "ez akar valamit tőlem"?. Tegyük fel emiatt volt a habozás. Harmadikra viszont már (szerintem tök egyértelmű) csak megbizonyosodik az ember. Akkor meg megint min kell tökölni a válasszal. Mert azért egyik se egy határozott Nem volt. Viszont ez hogy kávézni hívtam szerintem egy olyan dolog aminél ha tudom mire megy ki a játék könnyen el lehet utasítani anélkül hogy "gáz lenne" bármelyik félnek. De mindegy.
Később miközben beszél egy csajjal akivel jóban van még hallok (nem volt túl hangos beszélgetés szóval sokat azért nem értettem) a hátam mögött olyanokat hogy "az a baj hogy haza akartam menni tanulni, de pénteken azért jó lenne" ... "hova kéne menni? kintre lenne jó. margit sziget...". Később olyat is hogy "élőben lenne jobb megkérdezni, nem?" majd végül amikor épp emailt írtam akkor kicsit kuncogva "vagy email-ben?" ekkor visszakérdezett a másik csaj hogy "mit?" és erre nem mondott semmit csak szemem sarkából úgy láttam mintha megmozdulna... olyan érzésem volt mintha rám mutatna, de nincs a hátamon szemem.
Nincs nyoma hogy lenne barátja, de ugyanakkor meg nehéz is elhinni mert csinos.
Szóval most bennem felmerült hogy tetszek neki, csak félős kicsit. De ezek a mögöttem beszédek meg inkább olyan érzést keltenek már mintha tervezné hogy elhív találkára. Ebben az esetben viszont miért nem dumál velem amúgy az asztalnál és miért nem jött ki utóbbi két hívásomkor? Meg van még egy opció: marhára nem is rólam volt szó amikor beszélt és így klappol a többi dolog, hogy leszar engem.
Egyébként holnap jön még aztán szeptemberig nem, ha minden igaz. Szóval nem tudom hogy most tök jó helyzetben vagyok vagy totál sz*rban. Megőrülök... megpróbáljam hnap még 1x kihívni? Vagy várjam meg hogy ő megkeres e hnap? Írjak rá facebookon és próbáljak ott beszélgetni vele majd ha úgy érzem hogy jót dumálunk, akkor elhívni?
26F
Én készültem ki, hogy végigolvastam.
Mintha egy csaj írta volna, nem pedig egy talpraesett férfi. Sorry...
Tini koromban írtam hasonló sztorikat a naplómba..
Most várd meg,hogy mit lép,lép-e,egyáltalán.
Ne kávézni hívd, egyszerűen beszélj Vele. Kérdezz rá,hogy van-e barátja, mert Neked bejön, és szívesen találkoznál Vele munkahelyen kívül is.
Nem hinném,hogy ez annyira nehéz!
Vigyél be csokis perecet,és kínáld meg vele a másik lányt is.
Kérdezz rá spontán holnap,van e kedve munka után beülni valahova.
Légy határozott és jól fésült.
Sok sikert.
Azért hívtam kávézni mert amikor összefutottunk a konyhában ott dumált, az irodában viszont mindig csak pár szóval válaszolt. De én is szívesebben beszélnék úgy vele hogy nem hallják még 30-an.
Károgónak meg annyit hogy eredetileg azért írtam le mert ha vissza olvasom jobban átlátom, de gondoltam hátha lesz vkinek vmi jó meglátása. Egyébként meg igen, nőügyben balfax vagyok. Ez van.
Ucsónak. Második vagy harmadik "kávénál" elhívtam volna randira de azért jó lett volna dumálni még kicsit előtte.
Édes istenem... egy kezdő tinilányka szokott ennyit problémázni, te meg már közel vagy a 30-hoz! Szedd össze magad, hívd el randizni, ne találgass, hogy jaj lehet, hogy rám mutatott.
Ha meg nemet mond, akkor meg viseld méltósággal. Amúgy az, hogy kimegy veled kávézni, az nem jelent semmit. Tudod én hányszor mentem ki cigizni vagy kávézni az egyik férfi munkatársammal? :-) Csak hogy dolgozni ne kelljen.... Ja és eszembe se jutott, hogy akarna tőlem valamit.
Figyelj, szerintem nem tetszel neki vagy van pasija
Ha annyira akarna tőled valamit akkor
1. nem tököl a válasszal hanem ra vágja hogy persze
2. ha epp akkor nincs kedve kimenni veled vagy nem er ra akkor ki hívott volna téged Ő később
3. beszélne veled az asztalnál is
4. vagy van barátja es azer nem akar tőled semmit
Haver, ha egy nő akar valamit akkor nincs ez a sz@rság, ott egyértelműen tudod, hogy kellesz neki. Volt olyan hogy kb. 5 perce ismertem a csajt, feltűnően jött oda mindig közel, kérdezgetett, mosolygott, fél órán belül kavartunk.
Ez a teszetosza hozzáállás a nő részéről (meg egy kicsit a te részedről is) meg nem tűnik valami rózsás helyzetnek. Tapasztalatból beszélek, velem is volt ilyen. Legfőképp akkor, amikor külsőre ugyan bejött a csaj, de nagyon nem voltunk egy hullámhosszon. Vacilláltam, hogy hívjam-e randira de végül letettem róla, épp azért, amit az előbb írtam.
Szóval szerintem hagyd a fenébe, koncentrálj olyan nőkre akik egyértelműen vevők a közeledésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!