Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Összejönnétek egy hosszúhajú férfival? Tetszik a hosszú hajú férfi?
Semennyire nem szeretem. Még a bronztestű Adoniszon sem
De ez csak 1 vélemény, és egy ízlés.
Lsd: Párom kopasz, nálam ez az előny, pedig más nőnek meg ez nem jön be
Nekem a hosszúhajú pasik az ideálom, igaz, magam is rockos vonalon mozgok.
Bár ehhez képest a párom kopasz... :) Szóval azt gondolom, nem kötelezően befolyásoló erő. Persze, hamarabb megakad az ember szeme az ideálján, de nem hinném, hogy a legtöbb nőnél kizáró lenne akár az ellentét... Max a nagyon felszíneseknél.
Korábban is írták páran: ha ápolt, és jól áll a viselőjének, akkor elképesztően szexi tud lenni.
Részemről plusz pont, ha hullános, vagy göndör. Páromat már egy éve próbálom fűzni, hogy megnövessze, mivel hullámos, szőke haja van, ami enyhén szólva is gerjesztő lenne számomra hosszabban. De ellenáll, így ez van, így jártam :)
Szerintem ez összhatáson múlik, nem feltétlen a haj hosszán. Vannak hosszú hajú férfiak, akik nem tetszenek, vannak, akik igen.
Volt már kopasz párom, átlagos hajhosszú, a jelenleginek pedig hosszú haja van. De rövid hajjal is tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!