Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikészülök ettől a hülyeségeitől?
Szerintem nem tud igazán spórolni barátnőm. Megbeszéltük hogy spórolunk erre hülyeségeket csinal.
Két példa:
Otthon van üres füzetem mondtam neki ha kell szóljon. Erre ma elment és vett 3at mert neki azonnal kellett. Tanulni akart de ha eddig nem tette ráért volna várni estig míg hozok neki otthonról, hisz a vizsgája is csak jan.8.a.
Másik meg szüleim mondták hozzunk narancsot tőlük, nem hoztunk erre két napra rá vett 5db.ot pedig tudta h van véve..
Kérdezem én így hogy lehet spórolni??
Basszus, ha öt db narancson kell spórolni, akkor muszáj lesz változtatni.
Van a leszólós megoldás, hogy ideje jobb munkahelyet keresni.
Illetve van az, hogy le kell ülnöd a pároddal és meg kell beszélni, hogy mennyi az annyi. Az öt narancs ennek mekkora részét teszi ki. Stb stb
Éltem tíz évig úgy gyerekként, hogy kb nekünk is meg kellett fontolni, hogy 4 vagy 5 db narancsot vegyünk. Csak a két fenti megoldás létezik (na meg a szakítás).
Üres füzet-téma: lehet, hogy a stílusod nem tetszik neki, így "sztrájkol". Lehet, hogy nem akar tőled függni.
Narancs-téma: nem akar mástól függni.
A kérdés bizonyos szempontból jogos és más szempontból irritálóan nagy ostobaság. Ha megbeszélitek, hogy van egy fontos és közös cél, amit el akartok érni és ehhez bentebb kell húzni a nadrágszíjat két lukkal, akkor bizony a 2 forintos spórolás 2 forinttal hoz közelebb a célhoz. Lehet ezen lamentálni, de ha megegyeztek, akkor minimum mindenki próbálja magát tartani ehhez, mert a fenti eset számomra azt jelenti, hogy vagy nem megbízható a nő, vagy ennyire veszi komolyan az egészet és később még többet fog ugyanilyen könnyen elengedni. És akkor már 2 forintra legyintünk, hanem 2+X forintra, aztán 2+X+Y forintra, aztán 2+X+Y+Z forintra...stb. Aztán kiderül, hogy ezekből az aprókból már szép kis összeg jött volna össze.
A fenti helyzet akkor olcsó lamentálás, ha most azért spóroltok, mert a jelenlegi pénzetekből csak 2 hétre futná Mallorcán, de ti Kubába akartok menni 1,5 hónapra.
Én sem szorom a pénzt, gyűjtok egy bizonyos dologra, de ha valaki pár szem narancsot kérne rajtam számon, akkor rettentő durci lennék.
Nem a 10. csizmát vette meg a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!