Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már kikészülök. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kikészülök. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok. Egy éve elhagyott a pàrom. Azóta nem marad meg mellettem senki aki tetszik nekem. Egy éjszakàig jutunk. Nem tudom mit tegyek.

Most mondhta bàrki olyant,hogy "nem vagy rajta túl" meg hasonlók,de szerintem ez nem igaz. Tudni kell,hogy gyermekem nincs. Akikkel eddig próbâltam,többnyire mâr anyukàk.

Rengeteget tépelődök,hogy mi lehet a baj velem.

Mit tennétek a helyemben?

2018. jan. 8. 01:34
 1/3 anonim ***** válasza:

sztem nem kéne erőltetni a csajozást most.

1 éve szakítottál, de máris jó pár egyéjszakáson vagy túl.

ilyen gyorsan nem lehet feldolgozni a szakítást, meg több nőhöz vonzódni láncban, mindenféle szusszanás és feldolgozás nélkül.

idő kell, tisztuljon az agyad, zárd le a múltat, kerülj egyenes, erősödj meg lelkileg.

ennek a kapkodásnak, egyik csajtók a másikig történő rohanásnak semmi értelme.ű

miért nem tudsz 1 vagy 2 évig tök egyedül meglenni?

mitől félsz?

megsúgom, a legtöbb nő számára az ilyen faszik nem túl vonzók, mert azt üzenitek a viselkedésetekkel, hogy kapcsolatfüggők vagytok, mindegy ki, csak legyen valaki mellettetek, gyorsan szálltok virágról virágra.

egy férfi akkor férfi és akkor nagyon vonzó, ha jóban van saját magával.

ha feltalálja magát, ha van hobijja, érdeklődési köre, valamilyen sajátos szenvedélye (nem a csajozás meg a szex!!!), ha szabadon tud élni átmenetileg egyedül, anélkül, hogy másra tapadna, vagy kétségbeesne, hogy éppen nincs csaja.

tanulj meg egy új nyelvet, sportolj rendszeresen, olvass sokat, aludj, sétálj, gondolkozz (de rágódj!), engedd el magad, állj meg, pihenj, dőlj hátra.

éld az életedet, tűzzél ki új célokat (ne csak a csajozást!), menj el pszichológushoz.

szóval dolgozz magadon!

és majd jönni fog, akinek jönnie kell, anélkül, hogy összeszarnád magad itt, hogy mikor jutsz már nőhöz.

először nőj fel és érjél meg lelki-mentális síkon.

2018. jan. 8. 03:48
 2/3 anonim ***** válasza:
jav. gondolkozz (de NE rágódj!)
2018. jan. 8. 03:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen. Oké értem. De ki tud ellenàllni annak,ha megkeres valaki akit màr rég kiszemeltem magamnak?

Különben nem érzem azt,hogy ràérek.Nagyon nem.

2018. jan. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!