Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Help! Van 2fiú. Az egyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help! Van 2fiú. Az egyik a párom volt a másik egy teljesen új, és már kikészülök nemtudom kit válasszak? Tovább lennt!

Figyelt kérdés

a volt párommal 1.5évig voltunk együtt de úgyéreztem megromlott ez a kapcsolat, mármint rendes srác, de nem éreztem h szeretem. Rá kis időre felbukkant egy másik srác régen jóba voltunk, nagyon jószívű, ugyanolyan rendes és ő is elfogad olyan bolondnak amilyen vagyok, és többet szeretne mert odavan ahogy észrevettem. Viszont a volt párom meg próbálkozik h ne dobjam őt el, változik csak ez a pofon kellett neki hogy helyre rázódjon.

És egyszerűen össze vagyok zavarodva, ha az exemre gondolok akkor azt erzem hogy az újjal sokkal jobb lehetne minden , ha az újra akkor meg lelkiismeretfurdalásom van hogy nem adtam esélyt a réginek..

lehet idióta vagyok tudom, de sajnos ez van.. ti kibe látnátok több potenciát?

2015. okt. 17. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tényleg idióta vagy!

Ex = múlt

Új pasi = jelen

Ha az ex-szel minden jól ment volna, a kapcsolat se ért volna véget! Erről csak ennyit!

Ne legyél már gyerek és döntésképtelen!

Ki nem sz..rja le, hogy a volt párod próbálkozik, hagyj tegye, az a hajó már elúszott. De ha te még mindig róla ábrándozol, akkor válaszd őt, és tégy egy jó szívességet a másik srácnak, hogy őt meg békén hagyod, ha képtelen vagy lezárni a múltat!

2015. okt. 17. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogyne adtál volna neki esélyt? Másfél évig együtt voltatok, nem? Eltolta. Egy esély van, fogjátok fel. Azért kínlódtok egy szar kapcsolatban, mert második meg huszonnyolcadik eséllyel próbálkoztok ahelyett, hogy beismernétek, hogy nem ok nélkül lett vége már először sem.
2015. okt. 17. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
A régivel nem működött.Ideig-óráig változna,utána minden a régi lenne.Inkább adj esélyt az újnak.
2015. okt. 17. 14:28
 4/6 A kérdező kommentje:

jaj imádlak titeket

kulso szemmel lehet egyertelmu a megoldas de aki benne van az nem jon ra !

én viszont tudom mar mit akarok,

az "újat" ,mert ugyse valtozna a regivel semmisem, csak fenyegetozik most fenyeget a regi h elhiresztel rolam mimdent

h megutaljanak a fiuk ha kidobom..

2015. okt. 17. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Öhmm... ha jól látom, mindenki ugyanezt tanácsolta neked.
2015. okt. 17. 18:15
 6/6 A kérdező kommentje:
igen ugy irtam mintha valami nagy felfedezest tettem volna:D de most nsgyon boldog vagyok hogy jol dontottem
2015. okt. 17. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!