Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help! Van 2fiú. Az egyik a párom volt a másik egy teljesen új, és már kikészülök nemtudom kit válasszak? Tovább lennt!
a volt párommal 1.5évig voltunk együtt de úgyéreztem megromlott ez a kapcsolat, mármint rendes srác, de nem éreztem h szeretem. Rá kis időre felbukkant egy másik srác régen jóba voltunk, nagyon jószívű, ugyanolyan rendes és ő is elfogad olyan bolondnak amilyen vagyok, és többet szeretne mert odavan ahogy észrevettem. Viszont a volt párom meg próbálkozik h ne dobjam őt el, változik csak ez a pofon kellett neki hogy helyre rázódjon.
És egyszerűen össze vagyok zavarodva, ha az exemre gondolok akkor azt erzem hogy az újjal sokkal jobb lehetne minden , ha az újra akkor meg lelkiismeretfurdalásom van hogy nem adtam esélyt a réginek..
lehet idióta vagyok tudom, de sajnos ez van.. ti kibe látnátok több potenciát?
Igen, tényleg idióta vagy!
Ex = múlt
Új pasi = jelen
Ha az ex-szel minden jól ment volna, a kapcsolat se ért volna véget! Erről csak ennyit!
Ne legyél már gyerek és döntésképtelen!
Ki nem sz..rja le, hogy a volt párod próbálkozik, hagyj tegye, az a hajó már elúszott. De ha te még mindig róla ábrándozol, akkor válaszd őt, és tégy egy jó szívességet a másik srácnak, hogy őt meg békén hagyod, ha képtelen vagy lezárni a múltat!
jaj imádlak titeket
kulso szemmel lehet egyertelmu a megoldas de aki benne van az nem jon ra !
én viszont tudom mar mit akarok,
az "újat" ,mert ugyse valtozna a regivel semmisem, csak fenyegetozik most fenyeget a regi h elhiresztel rolam mimdent
h megutaljanak a fiuk ha kidobom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!