Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szakított már a párjával egy másik fiú/lány miatt?
17 évesen történt egy ilyen. Nem volt semmi extra.. 2 hónapja voltam együtt egy sráccal, de ő már Pesten tanult, csak hétvégén járt haza. Nem igazán alakultak ki a dolgok és nem is nagyon adtam rá esélyt végül, mert megismerkedtem egy sráccal szintén a lakhelyemen. Velem egyidős volt, tehát még nem ment el egyetemre, nem lett volna távkapcs, és miatta szakítottam a másikkal. 1,5 évig voltunk együtt, első nagy szerelem.
Azóta ilyen nem volt. Viszonylag gyorsan jött egy új szerelem egy szakítást követően, de soha nem az új fél volt az oka a szakításnak. Egyszerűen csak nagyon hamar megismertem valakit.
A volt barátnőm egy másik fiú miatt szakított velem :D (persze ezt ő nem mondta el, utólag derült ki)
18/F
Az exem a vőlegényem miatt hagytam el. Jártunk másfél évig, megismertem a vőlegényem, egy hét után már nem volt közöm az exemhez. Mindkettejükkel maximálisan őszinte voltam, az exem is tudta, hogy van valaki, aki miatt elbizonytalanodtam a kapcsolatunkban, és azért szakítok, mert a másikkal akarok lenni, és a (most már) vőlegényem is tisztában volt vele, hogy nekem amúgy pasim volt. Ez volt másfél éve, azóta a vőlegényemmel összeköltöztünk, és mint gondolom kiderült a "névmásokból", már el is jegyzett :) Életem talán legjobb döntése volt, mikor végül szakítottam az exemmel, bár nem mondhatnám, hogy olyan lazán és gördülékenyen ment, mint ahogy leírtam :D Azért másfél éves, relatíve jónak és gondtalannak megélt kapcsolatot ott hagyni egy hetes ismerettségért... Vakmerő vagyok, sokszor ugrok bele hirtelen jött helyzetekbe, de ez azért nekem sem ment könnyen.
Amúgy ezt leszámítva még sosem szakítottam, hogy közben már megvolt az új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!