Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nalatok, hogy mukodik a karacson!? A ferfi semmit nem kell csinaljon? Csak a no dolga minden?!
Sajnos amit a csaladjaban latott nagyon ranyomja a belyeget foleg ha Anyosod sem “enged” az o emglatasaibol!
En nem vagyok feminista, vallom en is azt ha valaki otthon van a kisbabaval vagy haztartasbeli igen is csinalja azt ami a dolga... Sajnos nincs szabadnap, nincs pihi de legyen szamodra az a pihenes hogy a Kisfiaddal lehetsz es csak neki kell megfelelj... Munkahelyen sokkalta masabb...
Nekem a szuleim egyutt foznek, es mindent kozosen csinalunk ilyenkor, feldiszitjuk a karacsonyfat.. Igaz nincs nagy csaladunk 5en vagyunk osszesen Nagyapam nem tul gordulekeny igy o hozza ilyenkor meg felugrunk es viszunk neki vacsorat!:)
Egyaltalan nem vagyunk minta csalad, a kepmutatas (ezt csak altalanossgaban irom sajnos epp most tapasztalatom ilyennel) olyn tavol all tolunk amennyire csak lehet mi nyiltan vallaltuk a veszekdeseinket szomszedhazbol hallottak mikor ordibaltunk a masikkal... megis mar jot mosolyog ha lat minket egyutt mert ha baj volt mindig tuzbe megyunk a masikert!
Neked sem szabadott volna ennyi mindent bevallalni a “minta” karacsonyert hogy 7fos lakomat rendezz! De gondolom nem haltal bele, a ferjeddel pedig ne veszekedj neki is szuletett gyereke meg ha nem is o szulte meg! Ez neki is valtozas ne ez legyen az emlek az elso kozosen toltott karacsonyrol hogy pesztralod! O is latta a helyzetet jovore maskepp csinalod csinaljatok!
Elvezzetek egyutt a karacsonyt meg ha ez egy nap is a sok kozul 💕
Mi december elsején fàt díszítünk, hàzat(belül) dekoràlunk.
24.- én anyósomnàl szentestézünk, majd spuri haza és onnantól nyugi van és legnagyobb részt döglés:). Èn főzök/ palacsintàt sütök, a férjem bevàsàrol ünnepek előtt/ között, felvàltva mosogatunk, én szedek össze szemetet. Illetve elindítok pàr adag mosàst és felvàltva teregetünk. Tehàt a rendet fenttartjuk de amúgy nem csinàlunk ezen időszak alatt nagyobb hàzimunkàt. Karàcsony előtti héten úgyis volt takarítva ahogy egyébként minden héten 2x végigmegyünk mindenen. Annyi koszt nem csinàlunk, hogy a " téliszünetben" ténylegesen takarítani kelljen. Ès nem, nem mindent én csinàlok, a férjem is kiveszi a részét természetesen.
Hú, ilyen központázással és helyesírással nehéz kibogozni a hozzászólásaid.
Az igét az igekötővel egyben írjuk, ha nincs köztük szó. "El mondtam" helyett "elmondtam" a helyes.
1. Csak ugy szabad gyereket vallani ha mar van munkamegosztas otthon
Aki cseledkent viselkedik annak kkezelik
2. Karacsony nem kell tullihegni
Sutni nem kotelezo
Fat par nappal elotte lehet disziteni
Takaritani ugyancsak
6 ho baba eszre se veszi karacsony van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!