Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nalatok, hogy mukodik a karacson!? A ferfi semmit nem kell csinaljon? Csak a no dolga minden?!
31-es. Látod, a barátnőd a szokásos és tipikus picsogó nő. Jól leírtad, annyira életszerű! Ezt írtam én is, de le lettem pontozva, bár nem izgat különösebben. Nem baj, majd holnap már a barátnőd is a feminizmus éllovasa lesz! Mert a macsók azok macsók...erre nedvesedik a bugyi.
Szemétség vagy sem, az igazságérzetemnek jó látni az ilyen nők vergődését. Mennyi, meg mennyi nő sétált már bele a saját csapdájába! :D
Férfiak egymás közt férfi munkahelyen előadják (bizonyos körökben persze), hogy hogy tették helyre az asszonyt, mikor egy nap a 365-ből nem volt hajlandó főzni, mosni takarítani.
Aztán otthon nem megy semmi más, mint az "igen, drágám", "jól van, drágám", "megcsinálom, drágám".
Normális ember nem foglalkozik azzal, hogy a többi mire veri magát a munkahelyén, ezt mondd meg a kedves férjednek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!