Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nalatok, hogy mukodik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nalatok, hogy mukodik a karacson!? A ferfi semmit nem kell csinaljon? Csak a no dolga minden?!

Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 14:35
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
97%
Csak ismételni tudom a barátnőm esetét. Ő macsót akar. Oké. Szerint az én barátom papucs, mert rendben tartja a dolgait és takarít. Lett egy macsója. Lett két gyerekuk. Már közben is panaszkodott, de hát mindegy, ő választotta. Most ünnepek előtt teljesen kiborulva sírt a telefonba, hogy elege van. Munka, házimunka után csak ő foglalkozik a gyerekekkel, egesz karácsony rámarad. Sajnálom, de eléggé voltak jelek. Amúgy mi lett volna, ha beleszarsz az egészbe es csinálsz valami lazább menüt?
2018. dec. 24. 20:21
 32/46 anonim ***** válasza:
76%

31-es. Látod, a barátnőd a szokásos és tipikus picsogó nő. Jól leírtad, annyira életszerű! Ezt írtam én is, de le lettem pontozva, bár nem izgat különösebben. Nem baj, majd holnap már a barátnőd is a feminizmus éllovasa lesz! Mert a macsók azok macsók...erre nedvesedik a bugyi.

Szemétség vagy sem, az igazságérzetemnek jó látni az ilyen nők vergődését. Mennyi, meg mennyi nő sétált már bele a saját csapdájába! :D

2018. dec. 24. 20:41
 33/46 anonim ***** válasza:
97%
Kézdező, nem mi születünk egy bunkónak. Az én párom segített, csomagolt, húst sütött, amit kellett. Nem mindenki áll le a legelsőnél aki hajlandó elvenni.
2018. dec. 24. 20:48
 34/46 anonim ***** válasza:
11%
"Mennyi, meg mennyi nő sétált már bele a saját csapdájába! :D" Meg még mennyi fog! :)
2018. dec. 24. 21:11
 35/46 anonim ***** válasza:
94%
Mi együtt csinálunk mindent. Páromnak a sütés nem erőssége, de mindig próbál tanulni valamit és segíteni. Egészen aranyos mikor belekontárkodik. Ha halászlé van azt meg ő szokta csinálni, mert sokkal jobban csinálja. Most például én sütöttem főztem ő takarított. Nem is lenne időm egyedül mindenre, mert hétvégén még dolgoztam. Az ilyen nagyobb erőlködést igénylő dolgokat mint bútorok pakolászása meg fenyőfa felállítás rá szoktam hagyni mert ritka rossz a derekam és nem szeretném fekve tölteni a karácsonyt ha beáll. De úgy nagyjából mindent megosztunk. Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen a párom. Bár másmilyen férfival nem is szivesen költöztem volna össze.
2018. dec. 24. 21:33
 36/46 anonim ***** válasza:
96%

Férfiak egymás közt férfi munkahelyen előadják (bizonyos körökben persze), hogy hogy tették helyre az asszonyt, mikor egy nap a 365-ből nem volt hajlandó főzni, mosni takarítani.

Aztán otthon nem megy semmi más, mint az "igen, drágám", "jól van, drágám", "megcsinálom, drágám".

Normális ember nem foglalkozik azzal, hogy a többi mire veri magát a munkahelyén, ezt mondd meg a kedves férjednek is.

2018. dec. 24. 21:38
 37/46 anonim ***** válasza:
67%
40% Itt mindenkit lepontoznak már mindenért. Ugyanazt írja valaki, mint az előző, egyik kap 30% másik meg 100%.
2018. dec. 24. 22:34
 38/46 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs konkrétan dolga senkinek. Együtt csináljuk egymásért
2018. dec. 24. 23:17
 39/46 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,en nem pontozek le senkit,abszolut nem macso tipus a ferjem,mikor ketten eltunk meg,akkor ha keson ertem haza a melobol csinalt vacsit,le szedte a szaritot,stb stb stb.Amiota szultem azota van ez,mert en itthon vagyok ,es ez az en munkahelyem,az meg az ove.Este anyos latta,h vmi nem oke,ra kerdezett mi a baj,el meseltem,h jol esne ha kozosen mennenek ezek a dolgok,h ne azt erezzem,h csicska vagyok aki ki kell szolgaljon mindenkit.Teljesen ki volt ,h mi a bajom?! Normalis tisztesseges no meg csinalja ezeket a dolgokat,esze agaban sincs a ferfit oda tenni fozni ,mosogatni!!! Az a baj a mai nokkel ,h el vannak kenyeztetve,semmi Nem eleg nekik,bezzeg az o idelyeben ilyen nem volt! Es ,h szanalmas,h a mai nok nagy resze nem tud fozni ,stb.Csak a selfiezes megy a magamutogatas.😂😂😂Probaltam vele meg ertetni,h nem kihasznalni akarom a fiat,es lusta vagyok,hanem ha mar itthon van,akkor ne csak en lassam meg a teendoket,hanem kerdezzen ra ,mivel tud segiteni, mert az is eleg lett volna,ha figyel a gyerekre ,h en nyugodtan fozzek,ne ki be szaladgaljak😕😕 O 3-at fel nevelt es nem panaszkodik,sajnos korcsosul a vilag.Na itt hagytuk abba ezt a temat,mert nincs akivel.Utana el mondtam a ferjemnek,h ertse meg en nem csicskaztatni akarom,de rosszul esik,h amiota meg lett a fiunk,kb olyan mintha nem ismerne el,h az en munkam is munka! Szerencsere sikerult kozos nevezore jutnunk,es mondta,h szoljak ra ezutan,h mit segitsen ,mert o nem tudja ,h mit csinaljon.Igy ma este mikor vegre le leptek anyosek,segitett el pakolni,en mosogattam ,o altatta a gyereket. (jó ,h anyós nem látta)Remelem ezutan is igy lesz,h ha szolok akkor oda all,nem csak a mai nap.Es q telot is ki kapcsolta,mert az a baratja akivel beszelt az autoba ,egesz este hivta,h banatos mert a parja el hagyta.Es jeleztem neki,h sajnal en is de ezt mar meg beszeltek nappal ,nagyon gaz ,h szenteste is hivogatja,nincs tisztelettel arra,h csalad van.Amugy mindenkinek koszonom a valaszat,a jót is,a negativat is.
2018. dec. 24. 23:50
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
Azért azt nem várható el hogy majd munka után nekiállt még otthon is robotolni, mikor te egész nap ráérsz. Most még el egy, szabin van, az én párom is 3 hétig szóval nem derogál neki, de aki gyerekkel otthon van, az csinálja is meg a teendőit.
2018. dec. 25. 10:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!