Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nalatok, hogy mukodik a karacson!? A ferfi semmit nem kell csinaljon? Csak a no dolga minden?!
Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 14:35
11/46 anonim válasza:
Te választottad, te szültél neki gyereket. Magadra vess :D
Az ilyenre nem nagyon tudom azt mondani nő, max háziszolga :D
12/46 anonim válasza:
Tetrajodthyronin! Ne bántsd őt! Lehet, hogy most döbbent rá, hogy annak idején élete egyik legrosszabb döntését hozta.
13/46 anonim válasza:
Kérdező, egyáltalán nem helyes a férjed viselkedése. De azt átgondoltad már, miért menekül otthonról a férjed? Beszélgettetek már róla, neki milyen lenne az ideális karácsony? Minden munka okvetlenül szükséges volt, amiket elvégeztél? Lehet, hogy a férjed társaságra vágyik a csillogó lakás és a 8 fogásos vacsora helyett? Egyáltalán, beszéltetek már róla, minek mit jelent a karácsony? A mi családunkban a téli napforduló ünnepe. A természet nyugovóra tér, Karácsony környékén a leghosszabbak az éjszakák. Teljesen oké, hogy az emberi szervezet is megpihenésre vágyik. Mi eszerint karácsonyozunk.
14/46 anonim válasza:
Hány emberre főztél, hogy az egész napod ráment? Miért ma takarítasz? Sosem értettem azokat, akik direkt balhét, feszültséget csinálnak a Karácsonyból. Megértem, hogy inkább az autóban ül, mint a veszekedésedet hallgatja.
15/46 A kérdező kommentje:
Igen beszelgettunk,10 fajta kajat kert.O szerinte az itt valaszolok hulyek,es hazudnak,mert a pasi egesz evben dolgozik,nehogy mar oda legyen verve meg takaritani is meg fozni.
2018. dec. 24. 16:43
16/46 A kérdező kommentje:
7 emberre,mivel jon a csaladja is.Ma takaritottam mert tegnap ra ment a napim a fozesre es a gyerekre,baba mellett fozzel 7 emberre kivancsi vagyok ,h hogy lesz meg rend is.
2018. dec. 24. 16:50
17/46 anonim válasza:
Hát, egy ilyen mentalitású emberrel nagyon nehéz lesz bármit is kezdeni. Szinte biztos, hogy nem fog megváltozni. A gyereknek is ezt a mentalitást akarja majd tovább adni. El tudod fogadni így a férjedet? El tudod viselni türelemmel, szeretettel, hogy életed végéig körbe kell őt ugrálnod?
18/46 A kérdező kommentje:
14 -es valoszinu,ha szolsz normalis hangnemben,h kene segiteni ,h estere ne legyel hulla,akkor az balhe.
2018. dec. 24. 16:51
19/46 anonim válasza:
A nők is dolgoznak általában egész évben. Vagy ez is hazúgság? A kolléganőim nen is léteznek, csak a képzeletem játszana velem minden évben minden munkanapon? Ezt nem lenne rossz tudnom, mert ha így van, akkor nekem ünnepek után első az orvos, mielőtt még nagyobb baj lesz!
20/46 A kérdező kommentje:
En mar el mondtam neki,h ez igy nem mehet sokaig ,szeretem de nem ugy veszem eszre ,h o is.Azt mondta h barki neki adna igazat,mivel ez a no dolga,es h o mennyit dolgozik ilyenkor se pihenhet.? Es h ne veszekedjunk ezen,de azert vasaljam ki meg az esti ruhajat,a gyereket is keszitsem oda mire jonnek a rokonok,csak nekem mar nincs kedvem jo pofat vagni semmihez
2018. dec. 24. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!