Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nalatok, hogy mukodik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nalatok, hogy mukodik a karacson!? A ferfi semmit nem kell csinaljon? Csak a no dolga minden?!

Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 14:35
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
44%

Te választottad, te szültél neki gyereket. Magadra vess :D

Az ilyenre nem nagyon tudom azt mondani nő, max háziszolga :D

2018. dec. 24. 16:21
 12/46 anonim ***** válasza:
81%
Tetrajodthyronin! Ne bántsd őt! Lehet, hogy most döbbent rá, hogy annak idején élete egyik legrosszabb döntését hozta.
2018. dec. 24. 16:40
 13/46 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, egyáltalán nem helyes a férjed viselkedése. De azt átgondoltad már, miért menekül otthonról a férjed? Beszélgettetek már róla, neki milyen lenne az ideális karácsony? Minden munka okvetlenül szükséges volt, amiket elvégeztél? Lehet, hogy a férjed társaságra vágyik a csillogó lakás és a 8 fogásos vacsora helyett? Egyáltalán, beszéltetek már róla, minek mit jelent a karácsony? A mi családunkban a téli napforduló ünnepe. A természet nyugovóra tér, Karácsony környékén a leghosszabbak az éjszakák. Teljesen oké, hogy az emberi szervezet is megpihenésre vágyik. Mi eszerint karácsonyozunk.
2018. dec. 24. 16:40
 14/46 anonim ***** válasza:
16%
Hány emberre főztél, hogy az egész napod ráment? Miért ma takarítasz? Sosem értettem azokat, akik direkt balhét, feszültséget csinálnak a Karácsonyból. Megértem, hogy inkább az autóban ül, mint a veszekedésedet hallgatja.
2018. dec. 24. 16:42
 15/46 A kérdező kommentje:
Igen beszelgettunk,10 fajta kajat kert.O szerinte az itt valaszolok hulyek,es hazudnak,mert a pasi egesz evben dolgozik,nehogy mar oda legyen verve meg takaritani is meg fozni.
2018. dec. 24. 16:43
 16/46 A kérdező kommentje:
7 emberre,mivel jon a csaladja is.Ma takaritottam mert tegnap ra ment a napim a fozesre es a gyerekre,baba mellett fozzel 7 emberre kivancsi vagyok ,h hogy lesz meg rend is.
2018. dec. 24. 16:50
 17/46 anonim ***** válasza:
80%
Hát, egy ilyen mentalitású emberrel nagyon nehéz lesz bármit is kezdeni. Szinte biztos, hogy nem fog megváltozni. A gyereknek is ezt a mentalitást akarja majd tovább adni. El tudod fogadni így a férjedet? El tudod viselni türelemmel, szeretettel, hogy életed végéig körbe kell őt ugrálnod?
2018. dec. 24. 16:51
 18/46 A kérdező kommentje:
14 -es valoszinu,ha szolsz normalis hangnemben,h kene segiteni ,h estere ne legyel hulla,akkor az balhe.
2018. dec. 24. 16:51
 19/46 anonim ***** válasza:
91%
A nők is dolgoznak általában egész évben. Vagy ez is hazúgság? A kolléganőim nen is léteznek, csak a képzeletem játszana velem minden évben minden munkanapon? Ezt nem lenne rossz tudnom, mert ha így van, akkor nekem ünnepek után első az orvos, mielőtt még nagyobb baj lesz!
2018. dec. 24. 16:52
 20/46 A kérdező kommentje:
En mar el mondtam neki,h ez igy nem mehet sokaig ,szeretem de nem ugy veszem eszre ,h o is.Azt mondta h barki neki adna igazat,mivel ez a no dolga,es h o mennyit dolgozik ilyenkor se pihenhet.? Es h ne veszekedjunk ezen,de azert vasaljam ki meg az esti ruhajat,a gyereket is keszitsem oda mire jonnek a rokonok,csak nekem mar nincs kedvem jo pofat vagni semmihez
2018. dec. 24. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!