Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi hogyan csináljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi hogyan csináljon magáról előnyös fotót társkereső oldalra?

Figyelt kérdés
Nőkkel kapcsolatban millió egy oladlt találni hogy milyen fortélyok apróságok vannak, de férfiről egy darab nincs vagy ha van én nem találok olyat ami azt is kivesézné.
2018. júl. 27. 21:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Ne tegyél fel. Aki neked tetszik, értelmesnek tűnik az írása alapján, attól te kérj fotót.Aztán ha úgy itéled meg, akkor te is küldesz neki.
2018. júl. 27. 22:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Sotetben , vaku nelkul
2018. júl. 27. 22:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

kérj meg egy tesót, egy rokont vagy jó barátot aki csinál egy előnyösebb képet jó szögből.

Én úgy 5-7 évvel ezelőtt próbálkoztam társkeresőn párszor de a képeim ritka sz**arok voltak mindig.

sok nő volt akitől megkaptam akik láttak már élőben is akár nap mint nap, hogy a képeken szőrnyen festek és nem sok közük van a valósághoz. Meg is kaptam több nőtől is, hogy ne akarjak társkeresőn ismerkedni mert 2 különböző embert látnak.

2018. júl. 27. 22:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az oroszoktól lehet tanulni.

[link]

2018. júl. 27. 22:04
 5/13 próbálokkedveslenni ***** válasza:

#4 - Volt néhány, amin jót röhögtem (főleg az első harcsás), viszont itt is igaz az, hogy néhány nő hiába csinált magáról teljesen fos képet...simán rájuk írnék, mert a külsejük alapján szimpatikusak.

Ez nem tudom, hogy a másik oldalról mennyire van így, de lehet bármennyire fos - idétlen egy kép, ha tetszik a rajta szereplő ember, akkor frankó.

2018. júl. 27. 22:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a harcsás... :D

Semmiképp se az oroszok példáját kövesd.

2018. júl. 27. 22:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

- lehetőleg kérj meg valakit, hogy fotózzon le, ne tükörrel próbálkozz, az marhára idétlen

- mosolyogj a képen

- célszerű egy egész alakos képet és egy olyat is feltenni, amin jobban látszik az arcod, semmiképp sem olyan távolit, amin semmi nem látszik belőled

- lehetőleg valami természetes pózban, normális helyen fotózkodj, azaz ne pózolj pénzzel, menő kocsival, fegyverrel, motorral és hasonlókkal

- az sem hátrány, ha a képből lehet tájékozódni az érdeklődési körödről

Tessék, pár példa. Szerintem ezek teljesen normális képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] (tekintsünk el attól, hogy homályos)

[link]

[link]

2018. júl. 27. 22:46
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
Nyaralós fotók szép tájjal, pózolj a kocsiddal, legyen olyan kép is, hogy a haverokkal vagy buliban, vagy kirándulós kép-azt kell, hogy lássák a nők, hogy van életed, pénzed, magabiztos vagy. Én is jól nézek ki, kigyúrt vagyok, de a sok otthoni tükrös szelfiről az jön le a nőknek, hogy otthon ülök egész nap (ami kis részben igaz is), és unalmas leszek a szemükben. Nézz kicsit a kamare mellé, és max kicsit mosolyogj, kép melltől felfelé, azzal az igéző tekintettel-hidd el ez tipikusan jó, akár fekete fehérben is. Legyen egészalakos kép is, hogy lássák jó e az alakod, meg legyen egy mosolygós is. A humoros képeket kerüld, mert sajnos én is rájöttem, hogy a nőknek annyira nem vicces, ha részegen egy kötéllel fojtogatod magad, vagy kukával, hányással pózolsz, vagy kiraksz egy dank memet. 20/f
2018. júl. 27. 22:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Túl előnyös fotót nem érdemes feltenni, mert élőben csalódás leszel.
2018. júl. 27. 23:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen általános dolgok vannak, amit vonzalom szempontjából olvastam, (hogy 2 adott kép közül melyik a vonzóbb és hasonlók):

- ne legyen túl közeli, tehát 1 az 1-ben csak az arcodra zoomolva sem, állítólag mindkét nemnél jobban tetszett amikor ennél kicsit távolibb volt (sztem igaz is)

- kutya, macsak? Ha szereted őket, csinálj velük képet! :) Látják, hogy tudsz róla gondoskodni és szimpátiát kelt. Persze ha szereted az álaltokat.

(ezt is tanusítom magamon, plusz a fenti orosz válogatásból a kecskés csávó egész szimpatikusnak tűnik, lehet van benne valami... :DDD)

- ha képet csinálsz, olvastam egy ilyen trükköt, hogy ne teljesen full szembe nézz a kamerába, hanem próbáld meg egy picikét magasabban tartani, és kicsit jobbra. (Ezt én is alkalmazom ha nagy ritkán képet csinálok magamról :D)

- nem muszáj minden képeden mosolyognod(perzse jó, ha a mosolyogsz, mert az szimpatikus), férfiaknál viszont pár embernél jól áll az is, amikor nem mosolyognak: határozotságot mutat. De amelyik hozzád jobban passzol, van akinek a mosolya a joker, másnak a kisugárzás, stb.

- amikor 2 képes összehasonlítás volt, a férfiak pl azokat tartották vonzóbbnak, ahol a képen ki volt tágulva a pupillája anőnek ( ez mindkét nemnél tudat alatt a vonzalmat jelzi, valósíznűleg ezért. A tágpupillán a félhomály segít. :D)

- +) próbáld akkor készíteni a fényképet, amikor épp feldobottabb hangulatban vagy. - Így a képen is jobban átjönnek a pozitív érzelmek,és természetesebben hat.

.

.

.

+) egy pszicho érdekesség a témában: (Bocs de sok ilyen felmérést olvasok, ennek a forrását is be tudnám linkelni :D :D):

- a nők pozitívabban értékelték állítólag azokat a fotókat, amelyeken nő(k) mosolyognak az adott férfira.

- illetve olyat ovastam még ( talán pont a tinderre kapcsolatban), hogy jobban szerepeltek a nyitott pozíciós képek, vagy hogy fogalmazzam meg. Amikor dinamizmust, erőt, energiát sugároz, pl nyújtott kinyújtott kar, stb, ilyenekre gondolok.

2018. júl. 28. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!