Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nalatok, hogy mukodik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nalatok, hogy mukodik a karacson!? A ferfi semmit nem kell csinaljon? Csak a no dolga minden?!

Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 14:35
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
17%
Miért ilyen férjet választottál annak idején? Időgép, aztán visszacsinálni az egészet. Ja persze, a fluxus kondenzátor...meg ugye plutónuimot sem lehet minden sarki üzletben beszerezni.
2018. dec. 24. 16:55
 22/46 A kérdező kommentje:
Hiaba mondok barmit,tamadasnak veszi.Neki minden ismerose aki van ,senki nem kell segitseg se a gyerek korul,se semmiben.Ezt csak azert mondom h kotekedjek.
2018. dec. 24. 16:56
 23/46 A kérdező kommentje:
Hozza teszem ,h barmilyen hihetetlen ez azota van amiota megszultem.itthon vagyok es nekem ez a dolgom.
2018. dec. 24. 16:57
 24/46 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,mennem kell vasalni😂😂😂Boldog Karacsonyt.
2018. dec. 24. 16:59
 25/46 anonim ***** válasza:
96%
Bárki neki adna igazat, persze bárki, akinek hasonló a felfogása, mint neki. Normális pároknál úgy telnek az ünnepi készületek, hogy közösen elvégzik a teendőket, függetlenül attól, hogy ki mennyit dolgozott az éven, hogy a "munka" végeztével együtt pihenjenek, élvezzék az ünnepi hangulatot. Nincs párom, de én valahogy így képzelek el egy közös ünnepi készülődést.
2018. dec. 24. 17:01
 26/46 anonim ***** válasza:
8%

most ez a szokásos feminista uszító kérdés a férfiak ellen?

Ha meg valós, gratulálok, jó férfit választottál magad mellé, légy vele boldog! Legalább 20 centi fölött van a farka? Lehetőséged lett volna normális férfihez jutnod is, de te kiválasztottad a falu bikáját. Kívánok még vagy 50 évet házasságot vele... neked!

2018. dec. 24. 17:12
 27/46 anonim ***** válasza:
80%

"ezt csak naluk a csaladjanal amit latott,h az anyja robotol ,a ferfiak ulnek a palinka mellett."

Ezért kell megismerni a férfit és a családját, mielőtt hozzámegyünk és gyereket szülünk neki.

2018. dec. 24. 17:14
 28/46 anonim ***** válasza:
97%
Vállalna a franc 7 személyes vendégséget, kisbaba mellett, mondanám, hogy NEM és kész. Nálunk is jön ezzel párom minden évben, hogy az egész családját hívjuk meg Karácsonyozni, mondtam jó, akkor 27.-ére mert akkor már lehet rendelni a kedvenc helyemről, azt szépen kifizeti és akkor jöhetnek a vendégek, bele is ment, nem volt vita. Visszatérve rád, minden ilyen esetben el szoktam mondani, hogy van egy aki megteszi és van egy aki hagyja....utána nem kell panaszkodni. A felelős párválasztás sem egy utolsó dolog.
2018. dec. 24. 18:06
 29/46 peca1000 ***** válasza:
0%

Megvettem ami kell, a többi az asszony dolga! :)

Szentestei vacsoránál azért megjelentem :)

2018. dec. 24. 19:09
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Én kidobnàm, aztán pihengethetne kedvére :)
2018. dec. 24. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!