Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A legtöbb embernek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb embernek tényleg jobb egy úgymond megalkuvó kapcsolatban egy nem túl dekoratív féllel akár leélni az életét, mint egyedül?

Figyelt kérdés
Sose értettem az együtt megöregedni dolgot. Nekem speciel világ életemben a 30-45 közti férfiak jöttek be, megvan az ideálom. Minden pasim ilyen és ilyen volt. Nem tudom elképzelni, hogy ha majd pl. 55 leszek, akkor esetleg 55-60 éves korombelivel legyek együtt. Abból a szempontból szerencsése vagyok, hogy dekoratív vagyok és megkapok szinte akárkit, de ha nem is így lenne, akkor is inkább hívnék heti 2-3x egy férfi prostit, aki megcsinál, mint egy számomra nem vonzó emberrel legyek. Főleg kapcsolatban. És nekem ne mondja senki, hogy ha egymásra szeret egy húszon-harmincas korosztály, akkor 20 év múlva is ugyanannyira vonzónak fogják tartani egymást. NEM. Nem hinném, hogy a 60 éves bácsi az 55 éves feleségét tartaná a legszebbnek, legkívánatosabbnak, és nem egy 30 körüli nőt, aki fiatal és vonzó..mint a felesége volt csak 20 évvel ezelőtt. Néha nem is értem, hogy egyes embereknek hogyan van párjuk. Egyik fogatlan, a másik 80kg-os zsírdisznó, sminket max a tv-ben látott, a férfi pocakos, ronda. És ezek is kellenek vkinek. Értem én, hogy a saját kategóriájukat választották, de ez valakinek tényleg jó??
2018. dec. 11. 15:50
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Miért érdekkapcsolat? Volt egy pasi, akit még csak kicsit sem kedveltem, sőt, irritált, de iszonyatosan vonzott és qrva jó volt vele a szex!!!! Több mint egy évig találkozgattunk, iszonyat idegesítő volt, de megérte, mert életem egyik legjobb dugása volt.
2018. dec. 13. 22:22
 32/36 anonim ***** válasza:

Kislány, azért érdek, mert csak a szex miatt voltál vele. Nem azért voltál vele, mert jó volt a humora, vagy szeretted, nem. Az egós vágyadat elégítetted ki vele. Ez érdekkapcsolat. Kölcsönös szexpartnerség.

Akkor fogalmazzunk így a gyengébbek kedvéért, ez csak szexkapcsolat volt.

2018. dec. 13. 22:25
 33/36 A kérdező kommentje:
Igen, így van. Hol állítottam az ellenkezőjét?
2018. dec. 13. 23:06
 34/36 anonim ***** válasza:
Hát én a feleségemet sok év után is vonzónak tartom, igaz, én se vagyok egy lepukkant hajléktalan 45 évesen.
2018. dec. 13. 23:47
 35/36 anonim ***** válasza:
64%
Nem állítottad az ellenkezőjét csak kérdezted tőle, hogy miért érdekkapcsolat. És igen, ahogy olvashattad, nem csak pénz miatt lehet egy kapcsolat érdekből.
2018. dec. 14. 12:15
 36/36 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek abban, hogy egy éltet le lehet élni hűséggel a másik iránt, abban viszont igen, hogy szeretettel, nyitottsággal, türelemmel, tisztelettel és kitartással igen. Te ilyen vagy, 25-26 évesen nekem is volt két hasonló évem. Aztán rájöttem, hogy több akarok lenni egy p*ncinál. Az az érzelmi biztonság, amit egy párkapcsolat/házasság/nevezzük akárminek ad, az megfoghatatlan és leírhatatlan. Bőven túlmutat a külsőségeken és a testi kapcsolaton. Döntöttem, hogy a párom az én lelki társam, a biztos pontom és kitartok mellette jóban rosszban. Ugyanakkor közösen hoztuk meg a döntést abban is, hogyha valaki néhány évente 1-2 alkalommal kikacsint a kapcsolatunkból testi értelemben, azzal nincsen semmi gond. Bármelyikünknek szüksége lehet egy kis pluszra, bizsergésre, amit nem biztos hogy a másik megtud adni. Ne érezzük magunkat rosszul, ha ennek okán egy-két éjszakát eltölt valamelyikünk mással.

Szerintünk ez így van rendben, más meg hülyének néz a felfogásunk miatt. Pl. tudom az egyik baráti házaspárunk női tagjáról, hogy hónapokig kavart mással a férje háta mögött (egy kollégámmal), még is ő a leghangosabb károgó, hogy ez nem normális, ha előjön ez a téma. :)

2018. dec. 17. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!