Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A legtöbb embernek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb embernek tényleg jobb egy úgymond megalkuvó kapcsolatban egy nem túl dekoratív féllel akár leélni az életét, mint egyedül?

Figyelt kérdés
Sose értettem az együtt megöregedni dolgot. Nekem speciel világ életemben a 30-45 közti férfiak jöttek be, megvan az ideálom. Minden pasim ilyen és ilyen volt. Nem tudom elképzelni, hogy ha majd pl. 55 leszek, akkor esetleg 55-60 éves korombelivel legyek együtt. Abból a szempontból szerencsése vagyok, hogy dekoratív vagyok és megkapok szinte akárkit, de ha nem is így lenne, akkor is inkább hívnék heti 2-3x egy férfi prostit, aki megcsinál, mint egy számomra nem vonzó emberrel legyek. Főleg kapcsolatban. És nekem ne mondja senki, hogy ha egymásra szeret egy húszon-harmincas korosztály, akkor 20 év múlva is ugyanannyira vonzónak fogják tartani egymást. NEM. Nem hinném, hogy a 60 éves bácsi az 55 éves feleségét tartaná a legszebbnek, legkívánatosabbnak, és nem egy 30 körüli nőt, aki fiatal és vonzó..mint a felesége volt csak 20 évvel ezelőtt. Néha nem is értem, hogy egyes embereknek hogyan van párjuk. Egyik fogatlan, a másik 80kg-os zsírdisznó, sminket max a tv-ben látott, a férfi pocakos, ronda. És ezek is kellenek vkinek. Értem én, hogy a saját kategóriájukat választották, de ez valakinek tényleg jó??
2018. dec. 11. 15:50
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
74%
Igen, ez a jó. Amit te leírtál, az baromi ellenszenves.
2018. dec. 11. 15:53
 2/36 anonim ***** válasza:
79%
Ezek szerint nincs párod most.
2018. dec. 11. 15:53
 3/36 anonim ***** válasza:
90%

Nagy különbség van az alacsony önbecsülés kapcsán kialakult megalkuvó, ha nincs ló, szabár is jó lesz kapcsolatokat illetően és ha valaki a realitások talaján választ pár.

Remélem érted a különbséget.

2018. dec. 11. 15:56
 4/36 anonim ***** válasza:
68%
Mi lesz a vacsora?
2018. dec. 11. 16:01
 5/36 anonim ***** válasza:
87%

"Nem hinném, hogy a 60 éves bácsi az 55 éves feleségét tartaná a legszebbnek,"

Nem a szepseg minden.

A 60 eves papika sem lehet egy matyo himzes 😁

2018. dec. 11. 16:04
 6/36 anonim ***** válasza:
85%
Tehát te vagy, aki valamit nem értesz, de azért biztosan a mások a hülyék. Valószínűleg ez az öntelt beképzeltség is annak a gyerekkori traumának a következménye, amiatt ilyen sekélyesen közelíted meg a világot, és rettegsz az elköteleződéstől. A pszichológus tud segíteni, nem a gyakorikérdések.
2018. dec. 11. 16:06
 7/36 A kérdező kommentje:

# 5, akkor fordítva is mondhattam volna, hogy a 60 éves bácsi már biztos nem tudja úgy megcsinálni az 55 éves hölgyet, mint 20 évvel ezelőtt és másra vágyik.

Nem rettegek az elköteleződéstől, hedonista és szabadelvű vagyok.

2018. dec. 11. 16:14
 8/36 anonim ***** válasza:
89%

Ezek szerint rossz családban nőttél fel, szüleidnek sz..r a kapcsolata egymással.

60 évesen már pont nem a külső szépség fog lenni az első helyen, hidd el.

A szépség múlandó, az öregedést, a ráncosodást senki se kerülheti el.

"Nem tudom elképzelni, hogy ha majd pl. 55 leszek, akkor esetleg 55-60 éves korombelivel legyek együtt."

Sz..r ügy, pedig te is tele leszel ráncokkal és akivel együtt fogsz lenni, az is.

Agyilag h..lye és éretlen vagy, de nem baj, remélem megéred az 55 éves kort, mert pl. másnak esélye se volt, mert pl. betegségben meghalt.

2018. dec. 11. 16:21
 9/36 anonim ***** válasza:
84%

60 évesen a férjem lesz a szememben legjóképűbb 60 éves.

Mikor megismertem, akkor is jóképű paso volt. De már nem a pasim, akivel összejárunk dugni. A férjem, a gyerekeim apja, a legközelebbi családtagom.

Családtagot mi nem cserèlgetünk.

A kamaszt se cserélem le a szomszéd boci szemű totyogósára, pedig komoly előnye, hogy nem beszél (vissza). Anyám se egy matyóhímzés, és az a tipikus anyós lett mostanában. A tesóm se épp arról híres, hogy milyen szép. De ezt még elnézném, ha legalább olyan gazdag lenne, mint Bill Gates. Vagy legalább olyan okos...

Őket se cserélem le. Pedig őket nem én választottam, csak ezt dobta a gép. Ehhez képest a férjemmel szerencsém van, mert olyat választottam, amilyet akartam.

Azóta kevesebb a haja, és isten bizony minden kihullott szálból hátszőr lett, megtapad, vagy valami. Pocakja is van meg ráncos is. De akkor se cserélném el egy 25 éves kondis ficsúrra, akármilyen jól néz ki.

2018. dec. 11. 16:24
 10/36 anonim ***** válasza:
62%

"Nem rettegek az elköteleződéstől, hedonista és szabadelvű vagyok."

Aha. És meg szabad kérdezni, hány éves vagy, tündérbogár? Tudod, egyszer majd el fog jönni az életedben az a szakasz, amikor a hormonjaid parancsára elkezdesz vágyakozni egy gyerek után. A gyerek pedig családot jelent, a család pedig stabilitást, olyan férjjel, aki mindig melletted van. Még akkor is, ha nem ő Brad Pitt. Csak az a rossz hír, hogy ha így gondolkozol, akkor addigra már azt fogod észre venni, hogy bizony kezd lemenni az értéked a húspiacon, és a hamvas húszasok előnyt élveznek a korodbeli pasik között. A többségnek, aki neked akkor tetszeni fog, már lesz felesége, talán gyerekei is. Nem fogsz nekik kelleni. A fiatal korod most elkényeztet, azt hiszed, örökké tart majd a jó világ, amikor csak válogatni kell a pasik között. Elárulom, nem. A természet azért rendelte így, hogy korán elköteleződjetek, időben vállaljatok gyereket, utána, mivel nem lesz funkciója, a szépségetek hanyatlani kezd. Lehetsz dekoratív, de 45-50 körül jó eséllyel már ráncos és plöttyedt leszel a kritikus helyeken. Nem érted fog menni a verseny. A másik meg az, hogy fogsz ám sírni a stabilitás után. Egy idő után nem annyira jó dolog egyedül lenni, pláne nem egy nőnek. Meg fognak változni az igényeid, csak ezt most még nem tudod.

2018. dec. 11. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!