Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban boldogabb az életed vagy egyedül kevesebb a stressz?
Nyilvan jár némi stresszel egy kapcsolat, de nem az az alap, amit az első írt le.
Egyedül is stresszes tud lenni, párkeresés miatt, magány miatt, szexhiány miatt.
Néha vannak konfliktusok egy kapcsolatban ez tény, de az élet minden területén vannak konfliktusok. Oh, ráadásul nem mindegy, hogy egyedül vagy párban nézel szembe ezekkel. Sokkal jobb valaki mellett elaludni, aki biztos pont lehet neked.
Egyedül több a stressz.
Párkapcsolatban segítik egymást a felek, elvileg.
A mostani párkapcsolatomban kevesebb a stressz, mint egyedül volt, mert minden problémát, akár kié is, átbeszélünk és közösen megoldunk. Tudom, hogymindenben számíthatok rá. Tehát emiatt kevesebb a stressz, mint amit egyedülallóként tapasztaltam.
De az is igaz, hogy van olyan kapcsolat is, amit az első valaszoló leír, de az olyanból menekülni kell.
Egy jó kapcsolatban a felek segítenek egymásnak csökkenteni a stresszt. Megbeszélik, vigasztalnak, elterelik a figyelmet. Tehát kevesebb a stressz, mint egyedül. Előfordulnak nehézségek, viták, bonyolult helyzetek amiket muszáj megoldani, de egy jó kapcsolat nem okoz annyi stresszt, hogy ne érje meg a másikkal lenni.
Egy rossz kapcsolatnál még egyedül is jobb, hiszen sok felesleges stresszt okoz, és nem sok pozitívuma van.
Mostani kapcsolatom > egyedüllét > előző kapcsolataim.
A régiek csak szenvedéssel jártak, azoknál jobb volt egyedül, de most a párommal vagyok a legboldogabb.
Sajnos eddig nem volt olyan kapcsolatom ahol nem lett volna valami bonyodalom vagy legalábbis kis stressz!
Egyedűl sokkal jobb ezen része !
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!