Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban boldogabb az életed vagy egyedül kevesebb a stressz?
Boldogabb vagyok, sokkal, és vele tervezek megöregedni, de néha meg átfut a fejemen, milyen tök jó lenne egyedül élni :D
Általában a hajtós napok után, mikor "csak csendet akarok, és meginni egy pohár bort a fürdőkádban ücsörögve". :D
Kapcsolatban- és màr hàzassàgban .
Volt olyan kapcsolatom ami elég stresszes volt. Konkrétan a kapcsolat/ akkori pasim viselkedése miatt idegeskedtem sokat. Egy darabig próbàltam megmenteni, de ràjöttem, hogy nem akar vàltoztatni, és kiàbràndultam.Elegem lett. Elhagytam.
Voltam szingli utàna 2 évig , az sokkal jobb volt mint az exemmel. Végre nem volt gyomoridegem a hisztik, beteges oktalan féltékenységi jelenetek, szàmonkérések miatt. Egyedül jól megvoltam , éltem az életem, tanultam, dolgoztam, csinàltam amiket szeretek, de őszintén szólva hiànyzott egy igazi nekem való tàrs.
Őt meg is talàltam 24 évesen. Ma màr 8 éve együtt vagyunk a férjemmel. Sokkal boldogabb vagyok vele, mint előtte bàrmikor. Teljes lett az életem a szerelem àltal:) Adott egy hatalmas pluszt, amit semmi màs, se baràtok- haverok, se szülői tàrsasàg sem semmi màs nem tud megadni. Sosem voltam oda pl a randizàsért de elengedhetetlen volt jó pàr ilyen kört lefutni azért, hogy életem szerelmével egymàsra talàljunk. Minden pocsék randi, szakítàs és csalódàs megérte azért amit vele élek àt:)
Másféle a stressz.
Ha viszont ennek forrása a "párod", hát azt abba kell hagyni gyorsan
Igazad van!
Fiatal korban könnyű szólóban lenni
Láttam néhány agglegény öregkori életet, csak kinlódás volt az élet
A legvégén nem volt aki egy pohár vizet adjon neki
Saját felmenőimröl a tapasztalat, hogy bármilyen szar a kapcsolat, de az utolsó órában is van aki fogja a másik kezét
Egyértelműen egyedül!!!
1000x nyugisabb,azt csinalálsz amit akarsz,nem rágódsz a másik sz#rságai miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!