Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban boldogabb az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban boldogabb az életed vagy egyedül kevesebb a stressz?

Figyelt kérdés

2018. júl. 5. 09:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%

Boldogabb vagyok, sokkal, és vele tervezek megöregedni, de néha meg átfut a fejemen, milyen tök jó lenne egyedül élni :D

Általában a hajtós napok után, mikor "csak csendet akarok, és meginni egy pohár bort a fürdőkádban ücsörögve". :D

2018. júl. 5. 15:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Mind a kettő lehet nagyon jó; de mellőlem most már hiányzik valami ellenkező nemű támogató erő, aki mindig kéznél lenne, hozzá lehetne bújni, mellé lehetne kucorodni este az ágyban. De amúgy kinek ez, kinek az jön be. PL olvastam már itt olyat, hogy a csaj megmondta őszintén mindenkinek, hogy ő most nem akar párkapcsolatot, ő most jól van úgy, ő most boldog, ő most kiegyensúlyozott, elégedett; és akkor az volt a probléma, hogy mindenki jött így neki, hogy "Te kit akarsz becsapni?" És nem értették meg, és azt is írta a csaj, hogy kívülálló személyek honnan tudnák , miért tudnák jobban, hogy mi a jó neki, mint ő maga.
2018. júl. 5. 17:23
 13/20 anonim ***** válasza:
*Ja és nem kérek priviket, van szerelmem, és most csak vele tudnám elképzelni; előző vagyok.
2018. júl. 5. 17:23
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Az ember élete néha stresszes, akár párkapcsolatban van akár egyedül. Hogy kinek mennyire az sok mindentől függ szerintem. Számomra megnyugtató, hogy bármi stressz ér azt meg tudom osztani a párommal. Miatta nem igen ér stressz, mivel a kapcsolatunk harmonikus. Akinek rossz a párkapcsolata, őt több stressz érheti, tehát néha jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Ugyanakkor egyedülállóként is érhet rengeteg stressz, azzal kapcsolatban is, hogy szeretnél párt, családot, gyereket, minden problémát egyedül kell megoldanod stb. Szóval ha arra akartad kihegyezni a kérdést, hogy egyszerűbb e az élet egyedülállóként, akkor arra nincs jó válasz szerintem.
2018. júl. 5. 17:29
 15/20 anonim ***** válasza:
71%

Kapcsolatban- és màr hàzassàgban .

Volt olyan kapcsolatom ami elég stresszes volt. Konkrétan a kapcsolat/ akkori pasim viselkedése miatt idegeskedtem sokat. Egy darabig próbàltam megmenteni, de ràjöttem, hogy nem akar vàltoztatni, és kiàbràndultam.Elegem lett. Elhagytam.

Voltam szingli utàna 2 évig , az sokkal jobb volt mint az exemmel. Végre nem volt gyomoridegem a hisztik, beteges oktalan féltékenységi jelenetek, szàmonkérések miatt. Egyedül jól megvoltam , éltem az életem, tanultam, dolgoztam, csinàltam amiket szeretek, de őszintén szólva hiànyzott egy igazi nekem való tàrs.

Őt meg is talàltam 24 évesen. Ma màr 8 éve együtt vagyunk a férjemmel. Sokkal boldogabb vagyok vele, mint előtte bàrmikor. Teljes lett az életem a szerelem àltal:) Adott egy hatalmas pluszt, amit semmi màs, se baràtok- haverok, se szülői tàrsasàg sem semmi màs nem tud megadni. Sosem voltam oda pl a randizàsért de elengedhetetlen volt jó pàr ilyen kört lefutni azért, hogy életem szerelmével egymàsra talàljunk. Minden pocsék randi, szakítàs és csalódàs megérte azért amit vele élek àt:)

2018. júl. 5. 20:25
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
egyedül jobb!csak több éves kapcsolataim voltak...az utolsónál már házasság és gyerek tervezés is meg volt :)hála a jó égnek vége lett annak is..utána kb 2 évig volt nagyon rossz aztán egyre jobb lett...most meg már nincs az isten h komolyan újra el kezdjek ismerkedni.Teljessen nem zárom ki a dolgot ha mégis a fejemre esne utközben álmaim nője nem vágnám a földhöz de azért eléggé elgondolkodnék mennyire is akarom én ezt újra...
2018. júl. 5. 22:59
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

Másféle a stressz.

Ha viszont ennek forrása a "párod", hát azt abba kell hagyni gyorsan

2018. júl. 6. 08:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Úgy érzem, a párkapcsolatra szükség van, akár egy laza kapcsolatra is, de csak olyannal, akiben teljesen meg lehet bízni.
2018. júl. 6. 19:12
 19/20 horex ***** válasza:

Igazad van!

Fiatal korban könnyű szólóban lenni

Láttam néhány agglegény öregkori életet, csak kinlódás volt az élet

A legvégén nem volt aki egy pohár vizet adjon neki

Saját felmenőimröl a tapasztalat, hogy bármilyen szar a kapcsolat, de az utolsó órában is van aki fogja a másik kezét

2018. júl. 12. 15:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Egyértelműen egyedül!!!

1000x nyugisabb,azt csinalálsz amit akarsz,nem rágódsz a másik sz#rságai miatt.

2018. aug. 3. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!