Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy magatokat, hogy teljesen egyedül vagytok (érzelmileg, nem fizikailag), amikor a párotok melletetek feküdt?
Figyelt kérdés
2018. júl. 5. 00:16
1/14 anonim válasza:
én azt kezdtem el érezni,hogy alkalmatlan vagyok párkapcsolatra
2/14 anonim válasza:
Igen mert nem volt már meg a kémia és nem húztuk tovább feleslegesen és szakítottunk.
3/14 anonim válasza:
Igen. Ott feküdt mellettem és mégis hiányzott. Az a férfi hiányzott, akit megismertem benne, akivel rajongtunk egymásért, de ő tombolni akart és "élni", kifordult magából, és úgy éreztem ott mellette fekve, hogy egy idegen. Az egyik legfájóbb érzés. Egy hónapon belül már nem voltunk együtt, szakítottam, nem tudtuk megoldani a problémát, vagyis őt nem érdekelte(m).
5/14 anonim válasza:
#3 wow mintha az en gondolataimat irtad volna le.
6/14 anonim válasza:
Ezt hívják úgy, hogy társas magány.
7/14 anonim válasza:
6-ossal értek egyet.
Hiába minden akkor is magányos vagy ebben a kapcsolatban.
8/14 anonim válasza:
Igen, aztán egy hétre rá inkább szakítottam.
Sokáig próbálTAM tenni, hogy jobb legyen, ő kb. le se szarta, aztán beleuntam és kidobtam.
9/14 anonim válasza:
6-os válasz igaz, ebben vagyok kb 20 éve, nagyon nehéz
10/14 kronos3000 válasza:
Az érzések jönnek mennek az ember életében.Ha csak egy érzésre alapul egy kapcsolat,az magában hordozza a végét is.Az hogy szeretem,az érzés mellett egy döntés volt az életemben.Igen volt van hogy érzelmileg nincs minden rendben velem,de ennek oka van.Éreztem már magányosnak is magam.Ám ekkor felülír mindent a döntésem,és ekként is viselkedem,végigfuttatom magamban miért is szerettem bele,miért is szeretem.Ezek a dolgok nem változnak.A rossz érzések a tudat által pedig elmúlnak.A magány érzése is elmúlik amit az elmém generál,átveszi a helyét a csodálat a tisztelet a szeretet mindazért amit kapok,és a hála mindazért amit adhatok.Három hosszabb kapcsolatom,ebből egy tíz éves házasságom ment tönkre mert érzésből éltem,az irányított.Megtanultam a leckét.Nyolc éve élek boldog második házasságban.Egy dolog van amit az ember egész életében tud irányítani,a két halántéka közötti tíz centiméter.Ha ezzel sem bír akkor az egész életében mások és az ezáltal generált sokszor hamis érzések fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!