Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A legtöbb embernek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb embernek tényleg jobb egy úgymond megalkuvó kapcsolatban egy nem túl dekoratív féllel akár leélni az életét, mint egyedül?

Figyelt kérdés
Sose értettem az együtt megöregedni dolgot. Nekem speciel világ életemben a 30-45 közti férfiak jöttek be, megvan az ideálom. Minden pasim ilyen és ilyen volt. Nem tudom elképzelni, hogy ha majd pl. 55 leszek, akkor esetleg 55-60 éves korombelivel legyek együtt. Abból a szempontból szerencsése vagyok, hogy dekoratív vagyok és megkapok szinte akárkit, de ha nem is így lenne, akkor is inkább hívnék heti 2-3x egy férfi prostit, aki megcsinál, mint egy számomra nem vonzó emberrel legyek. Főleg kapcsolatban. És nekem ne mondja senki, hogy ha egymásra szeret egy húszon-harmincas korosztály, akkor 20 év múlva is ugyanannyira vonzónak fogják tartani egymást. NEM. Nem hinném, hogy a 60 éves bácsi az 55 éves feleségét tartaná a legszebbnek, legkívánatosabbnak, és nem egy 30 körüli nőt, aki fiatal és vonzó..mint a felesége volt csak 20 évvel ezelőtt. Néha nem is értem, hogy egyes embereknek hogyan van párjuk. Egyik fogatlan, a másik 80kg-os zsírdisznó, sminket max a tv-ben látott, a férfi pocakos, ronda. És ezek is kellenek vkinek. Értem én, hogy a saját kategóriájukat választották, de ez valakinek tényleg jó??
2018. dec. 11. 15:50
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Hát kinek a pap, kinek a papné. A szüleim teljesen jól megvannak, fiatalon születtem, anyum bomba még mindig, apum is sportos. A szexuális dolgaikról nem tudok szerencsére semmit.

"Sz..r ügy, pedig te is tele leszel ráncokkal és akivel együtt fogsz lenni, az is." Írod ezt 2018ban..ahol mindennapos a plasztika. És én vagyok az éretlen. Biztos. :))

2018. dec. 11. 16:33
 12/36 A kérdező kommentje:
# 10, 26 vagyok és gyerekem biztos nem lesz. Nem fog megváltozni a véleményem, ez 100%. De megértettem, én vagyok másabb. Én inkább fizetnék egy 40 körüli férfinek a szexért, mint egy hatvanassal legyek, csak mert ő a társam. Nyilván egy huszonévest fognak választani helyettem, de azért nem írném le magam 40-esen sem. De ilyen az élet, egy személy számára valami egy álom, az másnak lehet rémálom.
2018. dec. 11. 16:42
 13/36 anonim ***** válasza:
73%

Fiatalon az ember még egészen másképp gondolja, lehet, 40-50 évesen egészen más dolgok lesznek fontosak az életben.

Szinte biztos, hogy már nem a szerelem, meg hogy milyen dekoratív a partner.

Hanem a gyerekek, létbiztonság, kutyák-macskák, kert, egyéb hobbik.

2018. dec. 11. 16:42
 14/36 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, én 45 éves leszek, fiatalon egész más elképzelésem volt az életről. :)

És én lepődök meg a legjobban, mennyire megváltoztam.

Elveknél ne ragadj majd le, élj úgy, ahogy jónak érzed.

2018. dec. 11. 16:44
 15/36 anonim ***** válasza:
78%
Változik ez majd. Ahogy a szépség is múlandó. :) Az biztos, hogy ha 30 felett vagy, akkor kicsit le vagy maradva agyilag. 20 év körül még elmegy ez a felfogás.
2018. dec. 11. 16:51
 16/36 anonim ***** válasza:
68%
beteg a te agyad leányom..
2018. dec. 11. 16:52
 17/36 anonim ***** válasza:
84%

Gazdag szülők elkényeztetett éretlen kiskölyke vagy, semmi több.

Plasztika? :D Műp.csa leszel, bár gondolom már most is az vagy.

Anyád "büszke" lenne az éretlen felfogásodra.

Hiába pontozgatsz itt lefelé mindenkit, ez is csak a gyerekes viselkedésedre utal, plusz az is, hogy nem viseli el az egód, ha nem neked ad a többség igazat.

Szüleid is vén trottyok lesznek, aztán vagy bedugod őket egy idősek otthonába, vagy fogadsz melléjük ápolót.

2018. dec. 11. 16:52
 18/36 anonim ***** válasza:
78%
Ez jó 🤔😂🖕
2018. dec. 11. 17:14
 19/36 anonim ***** válasza:
67%
El sem tudod képzelni, hogy létezik olyan, hogy szeretet. Végtelenül felszínes vagy.
2018. dec. 11. 17:23
 20/36 anonim ***** válasza:
67%

Plasztikszörnyként biztos sorban fognak állni nálad a pasik. 😂

Férfi prosti, két szem viagrával, aki bedugja, és 30 percig dönget mint a gép. Biztos jó lesz...

Mondd csak, láttad te már valaki szemében, hogy kíván? Ért már hozzád úgy, hogy mindenhol simogatni akart? Csókolt már szenvedélyesen?

Na, ezt nem fogja tudni megadni senki, hiába fizetsz neki bármennyit, és a szex ettől lesz igazán szuper.

De segáz, legfeljebb dugsz betépve, és akkor nem érdekel.

2018. dec. 11. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!