Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb embernek tényleg jobb egy úgymond megalkuvó kapcsolatban egy nem túl dekoratív féllel akár leélni az életét, mint egyedül?
Hát kinek a pap, kinek a papné. A szüleim teljesen jól megvannak, fiatalon születtem, anyum bomba még mindig, apum is sportos. A szexuális dolgaikról nem tudok szerencsére semmit.
"Sz..r ügy, pedig te is tele leszel ráncokkal és akivel együtt fogsz lenni, az is." Írod ezt 2018ban..ahol mindennapos a plasztika. És én vagyok az éretlen. Biztos. :))
Fiatalon az ember még egészen másképp gondolja, lehet, 40-50 évesen egészen más dolgok lesznek fontosak az életben.
Szinte biztos, hogy már nem a szerelem, meg hogy milyen dekoratív a partner.
Hanem a gyerekek, létbiztonság, kutyák-macskák, kert, egyéb hobbik.
Kérdező, én 45 éves leszek, fiatalon egész más elképzelésem volt az életről. :)
És én lepődök meg a legjobban, mennyire megváltoztam.
Elveknél ne ragadj majd le, élj úgy, ahogy jónak érzed.
Gazdag szülők elkényeztetett éretlen kiskölyke vagy, semmi több.
Plasztika? :D Műp.csa leszel, bár gondolom már most is az vagy.
Anyád "büszke" lenne az éretlen felfogásodra.
Hiába pontozgatsz itt lefelé mindenkit, ez is csak a gyerekes viselkedésedre utal, plusz az is, hogy nem viseli el az egód, ha nem neked ad a többség igazat.
Szüleid is vén trottyok lesznek, aztán vagy bedugod őket egy idősek otthonába, vagy fogadsz melléjük ápolót.
Plasztikszörnyként biztos sorban fognak állni nálad a pasik. 😂
Férfi prosti, két szem viagrával, aki bedugja, és 30 percig dönget mint a gép. Biztos jó lesz...
Mondd csak, láttad te már valaki szemében, hogy kíván? Ért már hozzád úgy, hogy mindenhol simogatni akart? Csókolt már szenvedélyesen?
Na, ezt nem fogja tudni megadni senki, hiába fizetsz neki bármennyit, és a szex ettől lesz igazán szuper.
De segáz, legfeljebb dugsz betépve, és akkor nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!