Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én hibáztam? Nem kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én hibáztam? Nem kellene szólnia ilyen esetben, ha tudja előre?

Figyelt kérdés

Két gyermekes anyuka vagyok. Jópár hónapja együtt élek egy férfival...néha elhiszem, hogy majd családként működhetünk, de...aztán jön a pofáraesés.

Jelenleg olyan munkám van, ami reggel 3 óra, aztán jövök is haza.

Ilyenkor reggel felkelek, kikészítem amit kell, aztán megyek... A barátom otthon van elvileg vasárnap 9.30-10.00-ig. Attól függ, hogy kel fel és tud elindulni. Én 11 után érek haza kicsivel.

Ezt az 1/1,5 órát elvannak itthon a gyerekek, hiszen egyik sem kisbaba, ettek, ittak, csak meséznek, játszanak. Tudják a szabályokat.

Viszont 2 vasárnapból a barátom 2* nem volt itthon... De egyik alkalommal sem szólt előre, hogy legalább szóljak valakinek, hogy nézzen a gyerekeimre.

Megértem, hogy nem érdekli, hogy mi van vekük, nem az ő gyerekei (bár egyet nem tudok vele érteni, mivel én sem bánok a fiával így...), de azért szólhatna előre.

Éjjel szólt most is, amikor én rákérdeztem, hogy reggel mikor kel? (Hogy beállítsam neki az ébresztőt) azt mondta, hogy legkésőbb 8-ra ott kell lennie valahol... Én ezen kiakadtam, htsz tudta, hogy dolgozni fogok, de nem szólt. Most meg én vagyok a gonosz és a tellhetetlen, amiért azt találtam megjegyezni, hogy szólhatott volna. ...

Tényleg ennyire önző és rossz dolog, hogy azt hittem, hogy ha nem ér rá, akkor szólni fog?

2018. okt. 28. 17:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Küldd el a fenébe!!
2018. okt. 28. 18:44
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

Te anyakent komolyan nem erzed a kulonbseget a "nem tud mit kezdeni mas gyerekeivel", es a "felelotlenul szarik kisgyerekekre, mikozben együtt el velük"? Es ha valami tortenik velük? En magyarazzam neked, hogy neha a legokosabb gyerek is csinal hulyeseget?

Ertem en, hogy nincs elotted apa minta, es ezert minden szart benyelsz, de akkor legalabb csak te nyeld be, es ne hagyd hogy valaki veszelyeztesse a gyerekeidet! Ha hagyod, hogy valaki ennyire ne torodjon velük mikozben velük el (!!!!), akkor anyakent megbuktal. Egy nulla vagy.

2018. okt. 28. 19:10
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Arrol nem is beszelve, hogy mar jol alapozod nekik is az elcseszett ferfi mintat, azaltal hogy egy ilyen faszival kell együttelniuk, aki semmibe veszi oket. Ennyire torodsz veluk. Gratulalok.
2018. okt. 28. 19:12
 14/25 A kérdező kommentje:

Szerinted ezt jelenti nem törődni velük?

Ha nem érdekelne, akkor nem merülne fel ezzel kapcsolatban kérdésem, mert nem járna ezen az eszem.

Megpróbálom megbeszélni, ez evidens...ha nem megy, akkor pedig nem erőltetem. ;)

2018. okt. 28. 19:37
 15/25 anonim ***** válasza:
Milyen idősek a gyerekek?
2018. okt. 28. 19:40
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Az mutatja a nem torodest, hogy ilyet csinal a gyerekeiddel, es te ezek utan meg akarod vele beszelni. Nem tette meg eleg nyilvanvalova hogy szarik a fejedre, fejetekre? Egy ilyen emberrel, aki a fedelert es a punciert van ott, azzal nem fogsz tudni semmit megbeszelni, mert nem akar csalad lenni veletek. Es ezt kene anyakent belatni, hogy ilyen ferfit nem viszek bele a gyerekeim eletebe, mert torodom velük. Mert nem akarom, hogy ok is ugy jarjanak mint en.

A torodes itt kezdodik.

2018. okt. 28. 19:45
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért, nekem nincsenek gyerekeim, nem is akarok, de ha barátok lennénk, és elmennél otthonról, tuti, nem hagynám otthon a gyerekeidet egyedül. És hiába vagyok nő, egy csepp gondoskodás iránti vágy vagy anyai ösztön sincs bennem. Ez szimpla logika.

És ennek a faszinak van gyereke, és ennyi a felelőssége... Ez azért kemény.

2018. okt. 28. 19:52
 18/25 anonim ***** válasza:
55%

még jogilag is megütheti a bokáját, mert kiskorú veszélyeztetése, ha magukra hagyja őket a gondozójuk.

gondozónajk azámít a párod is, mert veletek él egy háztartásban.

bármi történt volna a gyerekekkel, őt bíróság elé állították volna, mert felelőtlen, és téged átvert, mert azt kamuzta, h. vigyáz rájuk.

dobd ki ezt a gerinctelent, nem számíthatsz rá, szarba veszi a gyerekeidet is.

neked a gyerekeid legyenek a legfontosabbak, márpedig ez az ember nem való családfőnek.

2018. okt. 28. 19:56
 19/25 anonim ***** válasza:

Két kérdés.

Mennyi idősek a gyerekek?

Mit tervezett volna csinálni ha előző este nem kérdezel rá hogy mikor kel?

Amúgy számomra teljesen egyértelmű hogy két ember aki egy háztartásban él, egyezteti hogy mikor jön és megy. Gyerektől függetlenül. Gyerek esetén meg duplán.

2018. okt. 29. 23:53
 20/25 A kérdező kommentje:

3 és 9.

Valami adás-vételi szerződést írt vagy mi, mert eladta az autóját.

Megbeszéltük egyébként, megegyeztünk, hogy ezentúl szól.

Azt mondta, hogy neki is meg kell tanulnia együtt élni, mivel előtte csak a tesójával élt, az pedig más egy kissé.

2018. okt. 30. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!