Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hibáztam? Nem kellene szólnia ilyen esetben, ha tudja előre?
Két gyermekes anyuka vagyok. Jópár hónapja együtt élek egy férfival...néha elhiszem, hogy majd családként működhetünk, de...aztán jön a pofáraesés.
Jelenleg olyan munkám van, ami reggel 3 óra, aztán jövök is haza.
Ilyenkor reggel felkelek, kikészítem amit kell, aztán megyek... A barátom otthon van elvileg vasárnap 9.30-10.00-ig. Attól függ, hogy kel fel és tud elindulni. Én 11 után érek haza kicsivel.
Ezt az 1/1,5 órát elvannak itthon a gyerekek, hiszen egyik sem kisbaba, ettek, ittak, csak meséznek, játszanak. Tudják a szabályokat.
Viszont 2 vasárnapból a barátom 2* nem volt itthon... De egyik alkalommal sem szólt előre, hogy legalább szóljak valakinek, hogy nézzen a gyerekeimre.
Megértem, hogy nem érdekli, hogy mi van vekük, nem az ő gyerekei (bár egyet nem tudok vele érteni, mivel én sem bánok a fiával így...), de azért szólhatna előre.
Éjjel szólt most is, amikor én rákérdeztem, hogy reggel mikor kel? (Hogy beállítsam neki az ébresztőt) azt mondta, hogy legkésőbb 8-ra ott kell lennie valahol... Én ezen kiakadtam, htsz tudta, hogy dolgozni fogok, de nem szólt. Most meg én vagyok a gonosz és a tellhetetlen, amiért azt találtam megjegyezni, hogy szólhatott volna. ...
Tényleg ennyire önző és rossz dolog, hogy azt hittem, hogy ha nem ér rá, akkor szólni fog?
Ezt komolyan meg kell kérdezni felnőtt ember létedre?
Mit akarsz olyantól, aki ennyire xarik a gyerekeidre? OK, hogy nem az apjuk, de ne viselkedjen már úgy, mint egy idegen, akinek köze sincs hozzátok.
Egyre inkább érlelődik bennem is a kérdés, hogy miért élünk együtt.
Egy család nem ilyen.
Viszint igenis kérdéses számomra, hiszen nekem sem volt ott az édesapám, a nevelőapám verte anyámat...tehát nem vagyok biztos abban, hogy jól gondolkodok a normális családról/kapcsolatról.
Én úgy gondoltam, hogy ha tudja, akkor szól, ha el kell mennie, nem csak lelép két gyerek mellől...második alkalommal meg nem is szól, hogy reggel dolga van.
Nem jó, hogy ilyen minták vannak előtted. De ha érzed, hogy ez nektek nem jó, akkor nem jó. Ne hagyd magad elbizonytalanítani, és meggyőzni, hogy nincs igazad. Te érzed, hogy ez neked nem esik jól, akkor jogod van szólni, és kérni, hogy változtasson.
Állj ki magatokért!
Ez viszont azonnali ok a szakításra. Ha a te problémád úgy kezeli, hogy te vagy a bolond, a hisztis, stb, akkor lapát.
Ez azt jelenti, hogy eszébe sincs változtatni, tűrjed csendben. Így viszont nincs értelme a kapcsolatnak.
Az, hogy nem tud mihez kezdeni a gyerekeddel, egy dolog. De a nemtörődöm, felelőtlen viselkedést ne fogadd el!
Te egy család akarsz lenni. Ő meg úgy tesz, mintha köze se lenne hozzatok. Így hogy akarsz közös jövőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!