Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ugye a gyerekeket nem vehetik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a gyerekeket nem vehetik el ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Nővérem az élettàrsàval nevel hàrom kisgyereket, a legkisebb hàrom hónapos. A lényeg, hogy pàr éve a hàzukat devizahitel miatt elárverezték és azóta albérletben éltek. Viszont az albiból is ki kell költözniük mivel sajnos nem tudták tovább fizetni.

Most a sógorom anyjàékhoz kell költözniük, de ott velük együtt 13-an laknànak egy hàrom szobàs hàzban. Félek, hogy a gyàmügy elveszi tőlük a gyerekeket ez miatt. Nyugtassatok meg!

2018. máj. 20. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elvehetik.
2018. máj. 20. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Ha tesák akkor jól is teszik.
2018. máj. 20. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is elvehetik. Miért nem hozzátok mennek?
2018. máj. 20. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Pár éve a házukat devizahitel miatt elárverezték...a legkisebb gyerek három hónapos.

Csak én nem értem minek kellett ilyen helyzetben még egy gyerek? Ha ketten dolgoznának, egy albérletet simán ki tudnának fizetni. De persze, kell potyogtatni a gyerekeket.

2018. máj. 21. 06:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
4# sajnos egyetértek. Feltétlen szükség volt a nyomorba még egy gyerekre?
2018. máj. 21. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!