Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben kell beleadnom a rezsibe? Milyen arányban?
Nem élünk együtt a barátommal. Heti szintem 3-4 estét töltök nála. Nyilván ilyenkor használom a vizet és áramot is. Közös vacsorát megoldjuk, egyszer én veszek alapanyagokat, egyszer ő. Mindent sajátot használok (tisztálkodási szerek stb.), értelemszerűen nem mosok nála.
Nem tette szóvá, hogy fizessek a rezsibe, de mivel alapvetően spórolós, ami nem baj, és én is igyekszek nem pazarolni, de néha úgy érzem, túlzásba viszi ezt.
Többször előfordult, hogy kiment egyedül a konyhába, hogy ne lássam mit eszek, és ne kelljen megkínálnia vele. Nálam alapvető, hogy ha eszek valamit, megosztom a másikkal.
Plussz ne felejtsük el, hogy hasznàlod a wc ajtajàt, ülôkèt ès a konyhàban a dolgokat. Ezek mind kopnak, amikor ott vagy. Javaslom, hogy tètelesen vezessètek ezeket a dolgokat, hiszen ez egy jó pàrkapcsolat alapja....
El ne feljtsd, hogy valszeg port is viszel a lakàsba a cipôddel, így a porszívò is hasznàlòdik... Ezek mind tetemes költsègek....
Itt vmi ellentmondás van. Miért a rezsi felől érdeklődsz, amikor a kajálással van gond? Mondjuk arra azt írtad hol te viszel alapanyagot hol ő. Nekem az a gyanúm ne haragudj, h abból a 3-4 napból max. egyszer ha viszel alapanyagot, a többi napon meg várnád, h kínáljon meg. Azért, ha vkinek nagyon be kell osztania a pénzét, azért nem mindegy hogy egy héten 3-4-szer vki mást is meg kellene vacsoráztatnia. Neked sem tetszene, ha fordítva nálad szeretne rendszeresen enni a barátod.
Te ismered a barátod anyagi helyzetét, ill. mint írtam, nem annyira megnyerő dolog vkit vacsoráztatni rendszeresen.
Szóval, mi előtt teljesen sunyi irigynek kikiáltanánk a barátod, picit gondold át tényleg az?
Felesben kellene megoldani az étkezést, aztán nem fordulna elő, h egyedül kimegy a konyhába enni.
Nem értem mi az öszefüggés a rezsi és a külön kajálás jelensége között.
Mindegy ettől eltekintve: Megkérdezted tőle, hogy adjál-e bele? Ha nemet mondott, akkor aszerint nem kell beleadnod, ha megkér rá, add bele a rád eső részed. Jobb tisztázni, mint hogy duzzogjon a sarokban.
29n
Nőként a te helyzetedben szerintem alap, hogy önmagadtól adsz, hiszen egy héten 3-4 napot nála laksz, nála élsz.
*Többször előfordult, hogy kiment egyedül a konyhába, hogy ne lássam mit eszek, és ne kelljen megkínálnia vele.
Viszont ez nagyfokú önzést és zsugoriságot mutat, ami szerintem elgondolkodtató egy embernél. Én az ilyen embertől menekülök, mert ha kell akkor akár az utolsó falatomat is oda tudom adni a másiknak, függetlenül attól, hogy mennyire vagyok éhes. Szóval inkább ezen gondolkodj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!