Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben kell beleadnom a rezsibe? Milyen arányban?
Nem élünk együtt a barátommal. Heti szintem 3-4 estét töltök nála. Nyilván ilyenkor használom a vizet és áramot is. Közös vacsorát megoldjuk, egyszer én veszek alapanyagokat, egyszer ő. Mindent sajátot használok (tisztálkodási szerek stb.), értelemszerűen nem mosok nála.
Nem tette szóvá, hogy fizessek a rezsibe, de mivel alapvetően spórolós, ami nem baj, és én is igyekszek nem pazarolni, de néha úgy érzem, túlzásba viszi ezt.
Többször előfordult, hogy kiment egyedül a konyhába, hogy ne lássam mit eszek, és ne kelljen megkínálnia vele. Nálam alapvető, hogy ha eszek valamit, megosztom a másikkal.
Nem adnék a rezsibe, de ilyen esetben nekem teljesen ésszerű lenne, hogy a kaján kívül időnként mást is bevásárolok: vécépapír, szapan, mosogatószer, szemeteszsák, stb.
Ezer apró dolog van, ami kell egy háztartásban, és észre sem veszed, te is használod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!