Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en estem ennyire pofára vagy mással is történt hasonló?
Harmadik házasságom. A férjem jólelkű, de lustácska. Felnőtt gyerekei vannak, azt gondoltam, de jó, nem lesznek nevelési konfliktusok, biztos minden szép és jó, már majdnem önállóak tele tervekkel.
Aztán csak a házasság után derült ki minden kirakat volt. A felnőtt gyerekek életképtelenek, exfeleség folyton bekavar az életünkbe a gyerekek miatt, az egyik gyerek hozzánk költözött, de olyan mintha egy borzzal élnék együtt. A férjem meg mindig a jaj szegény gyerekeimet mantrázza és a jegyesség alatti tervek, közös örömteli időtöltések már elmaradnak. Minden a gyerekeinek a problémái körül forognak. Mintha 5 éves ovisokról lenne szó. Mosok, főzök, takarítok és még a férjem se köszöni meg, nagyjából ugyanannyit keresünk, de én többet vásárolok be, és a kedves gyereke még egy köszönömöt s etud elrebegni vagy épp köszönni se tud. Az ígéretek és az "udvarlás" nem erről szólt ám.
Most ott tartok tombolni tudnék mekkora szamár voltam és valami ágykelléknek és cselédnek kellettem.
A 3 hazassgarol: egyiknel hosszu kapcsolat es hosszu hazassag volt, a végén en leptem ki, az akkori ferjem konyorgott maradjak, masiknal "uzleti erdek" (most had ne fejtsem pontosan mire gondolok de aki jartasabb a vilagban, kulfoldon munkavallalas szempontjabol annak csak beugrik valami) volt segitsegkeppen, es ez a 3.
Egyutt valoban nem eltunk napi szinten, de nem par honapig tartott a kapcsolat a hazassag elott, hanem joval tovabb, mint egy év. A hazassagot nem en eroltettem a mostani alkalommal sem, de hizelgo volt. Bumm nem tudtam ez lesz belőle.
Sajnos a válás jelenleg esélytelen. Az viszont megnyugtató, hogy a kedves válaszolók többsége szerint ekkora balek csak egy van a több milliárd lakosú föld bolygón.
A rossz emberismeretet és naívságot a mostani esetben el kell ismerjem.
Jóval több mint egy év? Akkor az max 1,5 lehetett, az nagyon kevés egy házassághoz. Lehet, hogy hizelgő volt, hogy ilyen gyorsan megkért, és el is akart venni, de mostmár tudod, hogy miért, ne kelljen sokáig megjátszania magát.
Ha nem akarsz elválni (olyan nincs, hogy lehetetlen), akkor annyit tehetsz, hogy végre kiállsz magadért, és nem hagyod magad így kihasználni, befejezed a kiszolgálásukat.
Tegyük fel tényleg félrevezettek.
Ne gondolkozz, ne húzd az időt, válj el és felejtsd el az egészet. 3x ráfáztál így már nagyobb az esélye hogy 4.ra normálisat találsz.
Láttam már ilyet: anyukám pasija 3 éven keresztül megjátszotta magát. A világ legjob, leg segítőkészebb, kedves, odaadó, gyerekszerető, becsületes, dolgos palija volt. Aztán jött a fordulat anyukám külföldre ment dolgozni. A terv az volt, hogy fél év után utánna megy és külföldön dolgoznak és élnek együtt. De nem így lett.
Gyakorlatilag mindenét ellopta anyukámnak amilye volt. A csirkéktől, a fagyasztóban lévő kajáig, hazaküldött pénzig, ékszerekig, a bankszámlán lévő pénzig mindent.
Anyukám nem tehetős azért ment dolgozni külföldre, mert vidéken nem nagyon van munka és a nyugdíjas évekre legyen tartaléka.
Szerencsére észrevettük mit csinál. Rendőrségi feljelentés, házkutatások kihallgatás egész éjjszakán át. Jó buli volt! Összesen 2M Ft tudtunk rábizonyítani. Kapott érte 8hóapot 2 évre felfüggesztve. Vagyis ellopott mindent amit tudott és nem vot érte büntetés az államtól. A bizonyított összeget polgári peres úton lehet visszaszerezni, kb4év. Mivel nincs semmilye így bele sem mentünk a perbe. 3 éven át vezette félre a teljes környezetét kb 5 embert.
Szóval a korábban szólóknak mondom, hogy van ilyen. Emberek képesek szinészkedni éveken át a céljuk eléréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!